Search
Luni 22 Iulie 2024
  • :
  • :

Tagor inaugurează complexul rezidențial Adora Urban Village

Sectorul rezidențial dă semne de revigorare. Complexul rezidențial Adora Urban Village, dezvoltat de compania Tagor, reprezintă cea mai mare investiție privată pentru comunitatea din zona Șoselei Alexandriei, din ultimii ani, datorită infrastructurii create: drum de acces și utilități la standarde urbane, precum și prin transformarea cartierului într-o viitoare comunitate în expansiune. Adora Urban Village se bazează pe conceptul de comunitate puternic legată de viața orașului și totuși ancorată solid în calmul unui complex similar unui sat.

Investiție de 35 de millioane de euro pentru 550 de apartamente

În baza unei investiții de 34,4 milioane de euro, Adora Urban Village este aproape de finalizare și va fi gata în luna mai 2013, când primii cumpărători care au rezervat deja apartamente se vor putea muta. La finalul dezvoltării, Adora Urban Village va fi un complex de 12 blocuri situate în sud-vestul Bucureștiului, la numai 10 km de Piața Unirii, într-un cartier nou, în plină dezvoltare lângă Șoseaua Alexandriei, cu un total de 548 de apartamente, dintre care 75 reprezintă prima etapă.

Complexul este deja conectat la utilitățile orașului, dispune de un drum de acces nou, conexiuni prin fibră optică în fiecare apartament și, cel mai important, toate materialele de construcție și metodele folosite sunt la standarde internaționale.

„Aducem un aer proaspăt în acest cartier, bine dezvoltat în ceea ce privește construcțiile individuale, în sensul că oamenii au construit în spatele zidurilor și gardurilor. Ceea ce aducem noi este spiritul de comunitate prin crearea unui spațiu comun de locuit accesibil multora pentru a creea diversitate, astfel încât să devenim vârful de lance al dezvoltării organizate a acestui cartier”, a declarat Ofer Lieberson (foto), proprietarul companiei care dezvoltă Adora Urban Village.

Tagor, care va participa la TiMON în perioada 18-21 aprilie, este primul brand major care aduce o schimbare în zona de la sud de Șoseaua Alexandriei ca vârf de lance al dezvoltării viitoare și al expansiunii Capitalei. Adora Urban Village se bazează pe conceptul revoluționar introdus în România de către Tagor, „Urban Village”, cu scopul de a creea comunități puternice care împărtășesc valori comune dar au în același timp obiceiuri singulare, aducând laolaltă avantajele și viața vibrantă a orașului cu liniștea de tip rural, fiind practic un concept dual care se potrivește perfect tinerei generații de profesioniști de carieră (gata să își întemeieze o familie) care intră acum în clasa de mijloc din România.

Mini-camera, un concept nou

Pentru a sublinia această dualitate și dorință de varietate în diferențe, Tagor a introdus de asemenea un alt nou concept pentru piața imobiliară din România: mini-camera, inspirată de piața de profil din New York, unde apartamentele au suprafețe limitate.

Conceptul de „Mini-cameră” înseamnă o utilizare sau funcție suplimentară în toate garsonierele, apartamentele de două camere și în unele apartamente de trei camere de la Adora Urban Village, ce poate fi folosit în diferite moduri de către locatari, fără niciun cost în plus la achiziția locuinței. Fie că va fi o cameră pentru hooby-uri, un mic birou, un spațiu de joacă pentru copii, un dormitor sau orice altceva, mini-camera este o inovație creată prin compartimentarea inteligentă a spațiului din apartamente.

Tagor  promite va investi 250 de milioane de euro

Adora Urban Village este primul dintr-o serie de proiecte de locuinte care vor aduce în România investiții în valoare de până la 250 de milioane de euro, la finalizare. Compania Tagor este deținută și condusă de Ofer Lieberson, care si-a început activitatea în România în 2004.

Tagor este partenerul operațional în România în cadrul parteneriatului cu Patron Capital, un fond de investiții britanic în domeniul imobiliar, cu active de peste 2 miliarde de dolari.

Pe lângă proiectul Adora Urban Village din sud-vestul Bucureștiului, Tagor va construi locuințe în  Arad, Timișoara și Oradea,  precum și în alte zone ale Capitalei, în viitorul apropiat. Unele dintre aceste proiecte sunt planificate să demareze în cursul acestui an.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *