Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

Firma anului în proprietate intelectuală

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) continuă să fie cea mai apreciată firmă din România în domeniul proprietății intelectuale. La evenimentul de decernare a premiilor Managing Intellectual Property (MIP) ce a avut loc ieri la Londra, NNDKP a câștigat pentru al treilea an consecutiv premiul „Firma de proprietate intelectuală a anului în România”, o premieră la nivel național.

Ana-Maria Baciu

Ana-Maria Baciu

Ana-Maria Baciu, partener și coordonator al practicii de profil a firmei, a reprezentat NNDKP la gală, declarând cu această ocazie: „Ne aflăm pentru a treia oară pe acest podium în primul rând datorită clienților noștri ce au continuat să ne ofere încredere, care se reflectă în performanțele de până acum ale practicii. Mulțumirile noastre se îndreaptă și către echipa de proprietate intelectuală, care se consolidează de la un an la altul, recent și prin cooptarea unui nou partener, Cosmina Simion. Aprecierile clienților și eforturile colegilor noștri din ultimii 13 ani au contribuit la recunoașterea constantă a firmei ca lider atât în mediul de afaceri din România, cât și de comunitatea internațională de IP.”

Anterior celei de-a unsprezecea ediții a galei, Managing Intellectual Property, una dintre publicațiile internaționale cele mai prestigioase în domeniul proprietății intelectuale, a publicat clasamentele din 2016 ale ghidului său anual. NNDKP rămâne pe primul loc în domeniul litigiilor privind brevetele şi mărcile/drepturile de autor și este singura casă de avocatură prezentă în topurile privind procedurile de înregistrare a brevetelor şi mărcilor. 

Chambers & Partners, ediția europeană și alte publicații de IP, recunoscute la nivel global, precum WTR1000 (ghid dedicat domeniului mărcilor) și IAM Patent 1000 (specializat în domeniul brevetelor) au clasat NNDKP pe primele poziții în urma cercetărilor anuale.

***

Despre practica de proprietate intelectuală a NNDKP:

Practica de proprietate intelectuală a NNDKP (NNDKP IP) a fost înființată în 2003, fiind specializată în administrarea drepturilor de proprietate intelectuală și consultanță în domeniul drepturilor legate de proprietate intelectuală, precum și soluționarea aspectelor litigioase legate de acestea.

 NNDKP IP are o echipă formată din 2 parteneri (ambii avand si calificarea de consilieri in proprietate intelectuala) coordonând o echipă de șase avocați (din care unul și consilier în proprietate industrială) și trei consilieri în proprietate industrială în domeniile mărci, desene și brevete.

Printre clienții asistați de echipa NNDKP IP se numără companii naționale și multinaționale din domenii precum: IT & media, industria auto, FMCG și suplimente nutritive, producători sau distribuitori de produse farmaceutice, retail, telecomunicații, jocuri de noroc, industria tutunului.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *