Search
Duminica 3 Martie 2024
  • :
  • :

act Botezatu Estrade Partners a asistat Louis Delhaize într-o tranzacție imobiliară M&A

act Botezatu Estrade Partners a asistat grupul belgian Louis Delhaize într-o nouă mare tranzacție imobiliară M&A, într-un proces de sale & lease back privind centrul comercial din Cluj-Napoca, ancorat de Cora, către unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, Studium Green.

Echipa de avocați a fost condusă de Laura Estrade, partener si coordonator al practicii de M&A, și Mihaela Poșircă, partener si coordonator al practicii de Real Estate, împreună cu avocații Iustina Sima (Counsel) și Andrei Mureșan (Counsel).

act Botezatu Estrade Partners a acordat asistență în toate fazele tranzacției, inclusiv în ceea ce privește constituirea bazei de date, structurarea tranzacției, redactarea și negocierea documentației contractuale constând în principal în contractul de transfer de acțiuni și contractul de închiriere pe termen lung pentru spațiile hipermarketului.

Mulțumim încă o dată Mihaelei, Laurei și echipei act, cu mențiuni speciale pentru Iustina și Andrei, bineînțeles. Este întotdeauna minunat să îi ai alături, știind că tranzacțiile sunt cu siguranță gestionate impecabil. Ne bucurăm să încheiem capitolul imobiliar după ce am vândut 6 hipermarketuri către Supernova în decembrie anul trecut, și acum Cluj către dezvoltatorul imobiliar de top Studium Green. Această tranzacție va oferi un potențial semnificativ pentru redezvoltări de retail si mixed use în viitorul apropiat, și va fi cu siguranță benefică pentru Cora în calitate de chiriaș.

Josselin Granier, Head of Real Estate, Louis Delhaize Group

Studium Green a fost asistat de Reff & Associații, societatea de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal.

act Botezatu Estrade Partners este biroul din România al act legal, o alianță de 300 de avocați în 9 birouri situate în cele mai importante piețe din Europa continentală.

act legal funcționează ca un one-stop-shop, oferind întreaga gamă de servicii juridice cross-border companiilor și investitorilor ce intenționează să intre pe piețele Europei continentale sau care sunt deja prezenți în regiune.