Search
Joi 16 Septembrie 2021
  • :
  • :

Alina Dimitriu, noul lider la divizia de Audit din EY România

Alina Dimitriu, Partener, Audit și servicii conexe, preia, începând cu luna iulie 2021, poziția de lider al diviziei de Audit din cadrul EY România.

Ieșirea din pandemie vine cu oportunități enorme de creștere, dar această creștere trebuie să rămână sustenabilă. Oamenii sunt cel mai important activ al nostru și vom continua să le oferim oportunități de dezvoltare și să le recunoaștem eforturile și contribuția. În același timp, vom transforma ceea ce facem și modul în care o facem, concentrându-ne pe clienți și pe cerințele acestora, pe calitate, oferind servicii de audit bazate pe date și tehnologie, anticipând complexitatea și riscul și atrăgând talente excepționale.

Alina Dimitriu, Partener, Lider al diviziei de Audit, EY România

Alina Dimitriu are o experiență de peste 25 de ani în audit extern și intern pentru clienți din sectorul bancar, asigurări, imobiliare și alte sectoare, inclusiv companii listate. Ea a coordonat diverse proiecte locale și internaționale, cooperând îndeaproape cu mai multe linii de servicii din cadrul companiei și cu autoritățile de reglementare locale și europene.

În calitatea sa de lider de audit, Alina va contribui la dezvoltarea echipelor noastre de audit şi la transformarea bazată pe tehnologie, menită să furnizeze valoare adăugată clienților noștri în contextul unui audit de calitate.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova

Alina Dimitriu are o diplomă de licență în Inginerie și este Expert Contabil Autorizat (FCCA), Auditor Intern Certificat (CIA), Auditor Extern Certificat (CAFR) și Expert Contabil (CECCAR).

EY este o firmă de servicii profesionale cu 298.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 37,2 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2020. Are peste 800 de angajați din România și Republica Moldova, aceștia furnizând servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Deține birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *