Search
Marti 27 Iulie 2021
  • :
  • :

Avison Young extinde echipa și deschide un nou birou în Austria

Compania canadiană de consultanță imobiliară Avison Young, prezentă în România din 2017, anunță extinderea în Europa prin deschiderea unui nou birou în Austria.

Pe piața din Austria, agenția va avea o afiliere strategică cu firma locală GVA Real Consult, care va activa sub brandul Avison Young și va furniza servicii integrate clienților locali și multinaționali, având ca obiectiv dezvoltarea serviciilor de consultanță imobiliară către clienți din regiunea DACH.

Activând de 30 de ani pe piață, experții GVA Real Consult oferă soluții personalizate în investiții, finanțare, evaluarea proprietăților, administrarea clădirilor și a procesului de închiriere pentru chiriași, proprietari și investitori. Echipa GVA Real Consult acordă, de asemenea, expertiză în responsabilitatea corporativă și guvernanță, sprijinind clienții în luarea deciziilor de dezvoltare durabilă, investiții și management al proprietății.

Pe piața din Europa, Avison Young are operațiuni deja în România, Germania, Ungaria, Irlanda, Polonia, Bulgaria, Republica Cehă și Marea Britanie.

Suntem concentrați să ne extindem acolo unde clienții noștri au nevoie de noi și unde există resursă umană cu potențial. Echipa de profesioniști din Austria cu o experiență vastă în domeniu se alătură unui număr tot mai mare de consultanți și experți Avison Young din Europa, care pun în valoare accesul la informațiile și tehnologiile companiei, pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri.

Mark Rose, președinte și CEO al Avison Young

Pe lângă noul birou din Austria, anul acesta compania de consultanță imobiliară s-a extins pe alte trei piețe noi din Europa, deschizând birouri în Ungaria, Bulgaria și Cehia. Deschiderea biroului Avison Young din Cehia a fost coordonată de David Canta, managing director al Avison Young România, care s-a implicat în recrutarea echipei de profesioniști în domeniul imobiliar din regiune.

Sunt foarte fericit că am atins obiectivul de a acoperi o mare parte din regiune într-un timp foarte scurt. Pe măsură ce ne extindem, vom continua să ne axăm pe atragerea celor mai bune talente și pe dezvoltarea unor  fundamente sănătoase care să ne permită să creștem  acoperirea operațiunilor în regiune și pe alte piețe din Europa. Pe lângă echipa foarte puternică pe care o dezvoltăm în restul Europei, biroului din București s-au alăturat recent Laurențiu Duică,  Andrei Voica și Otilia Bordei, care întăresc capabilitățile locale în sectorul logistic și de birouri.

David Canta, Principal Avison Young România & Cehia

Firma Avison Young oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de închiriere, finanțări, evaluări, property și project management pentru toate tipurile de proprietăți.

Fondată în 1978 în Toronto, Canada, Avison Young administrează în momentul de față peste 37 de milioane de metri pătrați. În cadrul companiei activează peste 5.000 de profesioniști în real estate ce oferă servicii profesioniste de consultanță imobiliară, în peste 100 de birouri în țări precum Canada, SUA, Germania, Marea Britanie, Polonia sau România.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *