Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Christophe Chamboncel, Director al Diviziei de Proiecte Hoteliere și Dezvoltare la Niro Investment Group

Niro Investment Group a anunțat că își consolidează echipa de management, ca parte a noii strategii de business, numindu-l pe Christophe Chamboncel în funcția de Director al Diviziei de Proiecte hoteliere și Dezvoltare.

Mă bucur să mă alătur echipei NIRO Investment Group, o companie care își extinde tot mai mult prezența pe piața hotelieră prin proiecte îndrăznețe și de amploare. Împărtășim aceeași viziune cu privire la potențialul enorm pe care îl au dezvoltarea și gestionarea activelor și investițiile în hoteluri de afaceri. Prin experiența și expertiză acumulate în industria ospitalității îmi doresc să contribui la dezvoltarea proiectelor actuale și la valorificarea viitoarelor oportunități de afaceri.

Christophe Chamboncel

În cadrul poziției nou create, el va coordona echipele de dezvoltare și operațiuni hoteliere din cadrul Grupului Niro. El va oferi sprijin și expertiză sectorială în multiplicarea la nivel de Grup a oportunităților de afaceri oferite de fiecare linie de business și va oferi consiliere cu privire la riscurile asociate atât proiectelor existente cât și noilor oportunități de afaceri.

Christophe Chamboncel are peste 25 de ani de experiență în industria hotelieră, concentrându-se în principal pe zona de operațiuni și dezvoltare și pe branduri în dezvoltare în Africa și Europa de Est. Înainte de a se alătura echipei NIRO Investment Group, a deținut funcția de Vicepreședinte Management Operațiuni pentru sud-estul Europei în cadrul grupului Accor, fiind responsabil pentru toate operațiunile din România și din SEE. Christophe Chamboncel a condus peste 50 de hoteluri, activând în domenii precum servicii, engagement, creșterea veniturilor, dezvoltare, pre-opening și în relațiile cu partenerii de afaceri și proprietarii hotelurilor, atât cele gestionate de Grupul Accor, cât și cele operate în regim de franciză.

Niro Investment Group este un grup românesc cu capital integral privat, cu aproape 30 de ani de experiență în domeniul investițiilor, dezvoltării și managementului activelor. Grupul, care acționează că dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general și manager de infrastructură, are un portofoliu de proiecte dezvoltate care totalizează o suprafaţă de 500.000 de metri pătrați construiți, cu o valoare de peste 400 de milioane de euro. Printre proiectele dezvoltate și gestionate de NIRO Investment Group se numără cel mai mare hub comercial din Europa de Est, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și hoteluri.

Cu o experiență de aproape 30 de ani în investiții, dezvoltarea și managementul proprietăților imobiliare, grupul deține un portofoliu de proiecte care însumează 500.000 mp construiți și investiții în valoare de peste 400 de milioane de euro. Printre proiectele dezvoltate și administrate de Niro Investment Group se află cel mai mare hub comercial din sud-estul Europei – Dragonul Roșu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și hoteluri.

Niro a investit în mai multe proiecte hoteliere în ultimii ani, precum redeschiderea Grand Hotel du Boulevard și deschiderea primului Swissôtel din România, parte a Grupului Accor, proiecte care însumează o investiție totală de aproximativ 85 de milioane de euro.