Search
Joi 13 Iunie 2024
  • :
  • :

D&B David și Baias, asistență pentru Thagora Technology din Iași

O echipă de avocați specializați în fuziuni și achiziții a D&B David și Baias, a asistat acționarii companiei Thagora Technology din Iași, specializată în soluții de automatizare pentru fabricarea tapițeriei și interioarelor auto din piele, într-o tranzacție efectuată cu grupul american Lear Corporation, lider mondial în domeniul tehnologiei auto.

Tranzacția s-a semnat și s-a finalizat pe 18 mai, dată de la care antreprenorul român a ieșit din acționariatul societății.

“Această tranzacție oferă Thagora o oportunitate unică de a menține relațiile puternice pe care le-am construit cu clienții noștri actuali din sectorul auto și din alte domenii, îmbunătățindu-ne în același timp acoperirea geografică prin intermediul prezenței globale a Lear pentru a câștiga noi clienți – producători de echipamente originale din întreaga lume”, a declarat Mihai Mitrică, proprietarul Thagora.

Echipa D&B David și Baias, formată din Anda Rojanschi, Partner, și Romana Petre, Avocat senior coordonator, a acordat asistență juridică vânzătorilor pe tot parcursul tranzacției.

Tehnologia rămâne unul dintre sectoarele în care activitatea de fuziuni și achiziții este intensă, companiile fiind permanent în căutarea celor mai bune soluții pentru a genera creștere, iar afacerile românești fiind din ce în ce mai des competitive pe piața internațională. Oportunitatea de a asista cu succes această tranzacție se datorează încrederii pe care antreprenorii români o au în echipa noastră, încredere care ne onorează și pentru care le mulțumim.

Anda Rojanschi, Partener D&B David și Baias

D&B David și Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și face parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3.000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din circa 50 de avocați (dintre care 7 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.