Search
Vineri 5 Iunie 2020
  • :
  • :

Electronic Arts închirierează întrega clădire de birouri AFI Park 2

AFI-Park-2Clădirea de birouri AFI Park 2, care se află în prezent în construcție, a fost închiriată integral de către Electronic Arts. AFI Park 2, cu o suprafață construită de 20.000 de metri pătrați și cu o suprafață închiriabilă de 12.200 mp., este cea de-a doua clădire din cele cinci ce vor face parte din complexul de birouri AFI Park.,

Tranzacția a fost intermediată de către Jones Lang LaSalle, care reprezintă exclusiv Electronic Arts Inc. la nivel global, și de către The Advisors/Knight Frank, reprezentantul exclusiv AFI Europe. Asistența juridică Electronic Arts a fost asigurată de o echipă de avocați din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații sub coordonarea lui Răzvan Gheorghiu-Testa (Partener) și Raluca Mișu (Managing Associate).

„Datorită interesului manifestat de companii multinaționale față de AFI Park și având în vedere că cea de-a doua clădire este închiriată în întregime și că deja suntem în negocieri avansate pentru un contract de pre-închiriere a 6.000 mp. în cea de-a treia clădire, AFI Park 3, aflată în prezent în construcție și urmând a fi finalizată la sfârșitul lui 2014, AFI Europe plănuiește să înceapă construcția proiectelor AFI Park 4 și 5 anul viitor”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

AFI Park 2 este programată pentru a fi livrată în luna aprilie 2014. Clădirea de birouri este echipată cu 6 lifturi, un avansat sistem BMS de economisire a energiei, alături de cel mai eficient sistem de podele din București. AFI Park 2 oferă 170 de locuri dedicate în parcarea subterană, iar, în prezent, clădirea de birouri se află în procesul de obținere a certificării LEED Gold.

Prima clădire de birouri a complexului AFI Park, AFI Park 1, cu o suprafață închiriabilă de 12.200 de metri pătrați, a fost livrată în septembrie 2012 și are spațiile de birouri închiriate în proporție de 100%.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *