Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Elena Vlăsceanu se alătură firmei Dentons în calitate de Counsel

Dentons a anunțat că avocata Elena Vlăsceanu s-a alăturat firmei în calitate de Counsel. Această decizie “va consolida astfel poziția de lider pe piață a practicii de Energie”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții companiei de avocatură.

Elena Vlăsceanu are peste 10 ani de experiență în corporate Mergers & Acquisitions, cu focus pe energie și resurse naturale, dar și pe construcții și infrastructură. Ea a consiliat investitori în faza de achiziție, dezvoltare și de vânzare a unor proiecte majore de energie regenerabilă.

Elena se alătură echipei noastre într-un moment de creștere foarte rapidă a practicii de energie. În ultimul an, am oferit consultanță pentru tranzacții care au totalizat o capacitate de producție aflată in dezvoltare de peste 1.300 MW de energie regenerabilă, inclusiv consultanță în domeniul comercializării vehiculelor electrice. La acestea se adaugă asistența noastră în tranzacții privind preluarea controlului unor surse importante de energie de tranziție, cum ar fi gazele naturale. Expertiza extinsă a Elenei în acest sector și angajamentul său față de excelență ne vor permite să ne servim mai bine clienții și să acceptăm noi proiecte în acest domeniu.

Claudiu Munteanu-Jipescu, Partener și Coordonator al departamentului de Energie din cadrul Dentons România

Elena a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Drept. Este membră a Baroului București și este vorbitoare de limbă română, engleză și franceză.

Sunt mândră să fac parte din această echipă de top și aștept cu nerăbdare să mă implic creștere practicii de energie.

Elena Vlăsceanu, Counsel al Dentons

Firma de avocatură Dentons numără 20.000 de profesioniști, inclusiv 12.000 de avocați, în mai mult de 200 de birouri din peste 80 de țări. Echipa juridică a Dentons din București, sub conducerea managing partner-ului Perry Zizzi, oferă consultanță în domenii care includ sectorul bancar și financiar, imobiliarele, corporațiile, ocuparea forței de muncă, energia și infrastructura, concurența și litigiile.