Search
Joi 11 August 2022
  • :
  • :

Hervis la Electroputere Parc din Craiova. Extindere cu investiție de 39 mil. euro

Grupul francez de real estate Catinvest anunță consolidarea centrului său comercial regional Electroputere Parc într-un hub pentru echipamente sportive și aduce marca Hervis pentru prima dată în Craiova. Operațiunea este parte a extinderii cu o investiție de 39 de milioane de euro, finalizată în acest an.

„Într-un oraș în care sportul are o tradiție îndelungată, Hervis se alătură celorlalte mărci specializate din Electroputere Parc, oferind pasionaților de sport o gamă completă de echipamente sportive, îmbrăcăminte și accesorii”, se arată într-un comunicat publicat de Catinvest.

Hervis este un retailer multichannel de articole sportive din lume, lansat pe piața internațională încă din 1972. Brandul a intrat pe piața din România în 2007, iar în prezent deține o rețea de 38 de magazine.

Primul magazin Hervis din Craiova va fi deschis în vara acestui an în Electroputere Parc, alăturându-se brandurilor Decathlon, Intersport, Sportisimo, Sizeer, Grid, Various Brands, Top Sport (Adidas), precum și magazinului oficial al echipei de fotbal Universitatea Craiova, toate fiind prezente în același spațiu în galeriile comerciale Electroputere Parc. Magazinul Hervis se va afla în aripa de vest a centrului comercial și va ocupa o suprafață de peste 1.100 de metri pătrați.

Electroputere Parc devine centrul dominant pentru echipamente sportive și urbane din Craiova și din întreaga regiune a Olteniei. Deschiderea Hervis este un moment mult așteptat. Vom continua să aducem alți comercianți importanți de retail sportiv și urban, cum ar fi Sport Vision și Buzz

Jibril Semour, directorul general al Catinvest Eastern Europe

Atragerea de branduri noi are loc pe fondul extinderii și dezvoltării centrului comercial. În prezent, Electroputere Parc este un centru comercial de referință din regiunea de sud-vest a României, oferind deja acces la peste 187 de mărci de top din retail, modă, produse alimentare, divertisment, toate într-un singur loc, pe o suprafață totală de 92.000 de metri pătrați.

Catinvest investește un total de 58,5 milioane de euro pentru continuarea extinderii Electroputere Parc și construcția de noi spații comerciale, birouri și hoteluri de apartamente pentru un total de 48.000 de metri pătrați.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *