Search
Sambata 6 Iunie 2020
  • :
  • :

IFLR Europe Awards 2015: Clifford Chance Badea

winner2Clifford Chance Badea a fost desemnată Casa de Avocatură a Anului în România pentru al doilea an consecutiv, în cadrul , gală organizată săptămâna trecută la Londra.

Potrivit unui comunicat de presă emis de casa de avocatură, în cazul biroului de la București, activitatea din 2014 a inclus un portofoliu semnificativ de tranzacții multijurisdicționale extrem de complexe și cu impact major în industriile vizate, după cum urmează:

  • Asistența acordată producătorului de cafea Mondelez International la asocierea business-urilor globale de cafea ale Mondelez International și D.E Master Blenders 1753 B.V., în vederea creării unui gigant în industria de profil, denumit Jacobs Douwe Egberts. Echipa este formată din Nadia Badea (lead partner), Mihaela Mîndru (counsel) și Loredana Ralea (counsel) (tranzacție anunțată în mai 2014).
  • Iunie 2014 – Asistență acordată la dubla listarea Electrica (acțiuni și certificate globale de depozit pe bursele din Londra și București), în valoare de 444 milioane de Euro. Echipa a fost formată din Daniel Badea (lead partner), Mădălina Rachieru (counsel) și Radu Ropotă (senior associate).
  • Iulie 2014 – Asistență acordată Deutsche Bank la achiziția unui portofoliu de credite neperformante în valoare de 495 milioane euro al Volksbank România. Echipa a fost formată din Daniel Badea (lead partner), Andreea Șișman (counsel), Mihaela Mîndru (counsel), Loredana Ralea (counsel), Radu Ropotă (senior associate) și Diana Crângașu (senior associate).
  • Octombrie 2014 – Asistență acordată Montagu Private Equity LLP, una dintre cele mai vechi firme de private equity din Europa, la vânzarea participației în Euromedic International, cel mai mare furnizor pan-european de servicii medicale, către Ares Life Sciences. Echipa a fost formată din Nadia Badea (lead partner) și Ioana Țălnaru (counsel).
  • Octombrie 2014 – Asistență acordată O1 Group Limited la achiziția a 16% din acțiunile grupului austriac CA Immo, tranzacție în valoare de 295 milioane de euro. Echipa a fost formată din Nadia Badea (partner), Loredana Ralea (counsel) și Andreea Șișman (counsel).

La nivel european, Clifford Chance a fost nominalizată pentru opt din cele nouă categorii dedicate Tranzacțiilor Anului, nouă din cele 10 categorii Echipa Anului, precum și la categoria International Law Firm of the Year.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *