Search
Miercuri 21 August 2019
  • :
  • :

Mii de promoții de Paște la bunurile executate silit

Mii de bunuri executate silit, mobile și imobile, au în apropierea Sărbătorilor de Paște prețuri reduse, potrivit unei centralizări a anunțurilor realizată de Executari.COM, portalul numărul 1 în executări silite.

În momentul de față, avem pe site mii de anunțuri la apartamente, case și mașini, care au reduceri de prețuri cuprinse între 6% și 50%. De exemplu, avem postat un anunț pentru un apartament cu patru camere, situat în sectorul 5 din Bucuresti, care se vinde la prețul de 21.000 de euro plus TVA, a declarat Elena Puică, directorul comercial al Executari.COM.

În cazul mașinilor, prețul mediu al bunurilor executate silit, scoase la vânzare este de 2.500 de euro plus TVA, pentru următoarele mărci: Mercedes – Benz, Volkswagen, Hyundai, Ford, Skoda, Peugeot, Renault și Dacia.

Societățile de leasing oferă periodic reduceri de prețuri pentru autoturismele recuperate. Acestea sunt vândute clienților prin negociere directă, fără a organiza licitații. Spre deosebire de mașini, imobilele executate silit se vând doar prin licitație publică, organizată la sediul executorului judecătoresc”, a adăugat directorul comercial al Executari.COM.

La ora actuală, reducerile pentru apartamente pornesc de la 25% și ajung până la 50%, iar cele mai multe oferte de astfel de locuințe sunt în Constanța, Timișoara, Cluj, Piatra Neamț sau în Botoșani.

Garanție de 10% din prețul de pornire

Persoanele interesate să participe la o licitație trebuie să îndeplinească o singură condiție: să depună garanția de 10% din prețul de pornire, pe care o vor recupera în cazul în care nu câștigă licitația. Înainte de a participa la o licitație, oricine poate obține gratuit detalii din publicația de vânzare, atașată fiecărui anunț, postat pe Executari.COM sau de la avocații care colaborează cu site-ul în cauză.

Specialiștii Executari.COM estimează că în acest an numărul de bunuri executate silit va ajunge la peste 16.000, după ce, în 2012, a fost 8.395, iar în 2011 – 4.237.

În 2012, valoarea totală a anunțurilor de bunuri executate silit, publicate pe Executari.COM, a fost de circa 208,5 milioane de euro, din care 180,7 milioane euro era valoarea imobilelor, 9,6 milioane de euro a fost reprezentată de segmentul auto-moto și diferența de 18,2 milioane de euro a provenit din categoriile echipamente, utilaje și altele.

Despre Executari.COM

Executari.COM, portalul numărul 1 în executări silite, centralizează anunțurile de bunuri executate de la bănci, firme de leasing, agenții fiscale, executori judecătorești și lichidatori.

Pe Executari.COM clientul are acces GRATUIT la informații, nefiind necesară plata vreunui comision, nici măcar în cazul în care persoana interesată achiziționează unul dintre bunurile prezentate.

Din ianuarie 2010, de la înființare și până în prezent, Executari.COM a fost vizitat de peste 1.200.000 de vizitatori unici și are peste 42.000 de abonați la newsletter.

Executari.COM asigură suport tehnic pentru cei care au nevoie de studii, statistici sau legi în vigoare din domeniul executărilor silite. Echipa Executari.COM furnizează gratuit sfaturi legate de executările silite și, la cerere, poate facilita accesul celor interesați la consultații în materie de la partenerii noștri, profesioniști recunoscuți în domeniu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *