Search
Marti 18 Decembrie 2018
  • :
  • :

NNDKP – High Five! Firma Anului în Proprietate Intelectuală pentru al cincilea an consecutiv

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) câștigă pentru al cincilea an consecutiv premiul pentru „Firma de proprietate intelectuală a anului în România” – categoria Litigii*, în cadrul galei Managing Intellectual Property (MIP) organizată la Londra.

Managing Intellectual Property este o prestigioasă publicație internațională dedicată domeniului proprietății intelectuale. În clasamentele publicate aferente anului 2018, NNDKP este pe primele poziții în domeniul litigiilor privind mărcile, precum și în procedurile de înregistrare a acestora.

Ana-Maria Baciu, partener și coordonator al practicii a declarat: ”Dacă anul trecut spuneam că patru premii la rând reprezintă un record impresionant pentru orice practică de IP, acest al cincilea premiu consecutiv ne bucură enorm; pentru noi simbolizează succesul muncii noastre asidue. Suntem onorați de această recunoaștere care ne motivează să fim conectați cu și alături de clienții noștri, fără de care acest premiu nu ar fi fost posibil. Călătoria noastră continuă…”

Cosmina Simion, Partener în cadrul practicii de Proprietate Intelectuală a firmei, a ridicat premiul în numele NNDKP menționând că “acest premiu reconfirmă sinergiile construite în cadrul echipei noastre de avocați și consultanți în proprietate intelectuală a căror pasiune și dedicație se reflectă în munca depusă zi-de-zi și în relațiile cu clienții”.

*Începând de anul acesta, Managing Intellectual Property acordă premiul pentru ”Firma de proprietate intelectuală a anului” la doua categorii: Litigii și Proceduri de administrare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *