Search
Joi 16 Septembrie 2021
  • :
  • :

PeliPartners asistă dezvoltatorul polonez Scallier în achiziționarea „FunShop Park”

PeliPartners a asistat dezvoltatorul polonez Scallier în tranzacția prin care acesta a achiziționat de la grupul Oasis, pe calea unui transfer de afacere, un proiect de retail în Timișoara, pe care îl va opera sub brandul „FunShop Park”.

Ne bucurăm că am fost implicați în această tranzacție și că suntem alături de Scallier în procesul de extindere a rețelei de parcuri comerciale în Romania. Sectorul de retail este în continuă creștere și dezvoltare.

Francisc Peli, Managing Partner la PeliPartners

Echipa companiei de avocați a fost coordonată de Francisc Peli (Managing Partner) și le-a inclus pe Alexandra Ioniță (Senior Associate) și Antonia Nica (Associate).

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. Mai multe detalii despre PeliPartners se pot găsi pe website-ul https://pelipartners.com/.

Conceptul introdus de Scallier pe piața românească presupune integrarea unor spații moderne care să deservească o gamă variată de clienți. Proiectul pe care îl pregătim pentru Timișoara își propune să revitalizeze zona de retail și să impună standarde noi care să corespundă nevoilor reale ale clienților.

Adrian Aleman, Director de Dezvoltare pentru Scallier Romania

Fondat în 2011, Scallier are operațiuni în Polonia de aproape un deceniu și este specializat în managementul investițiilor în sectorul de reail. Grupul polonez se extinde în România cu o rețea de parcuri de retail și vrea ca, până în 2022, să finalizeze 6 facilități comerciale pe piața locală sub brandul Funshop Park. “Am decis să dezvoltăm proiecte pe piața românească atât datorită asemănărilor cu piața poloneză, cât și datorită etapei în care se află România”, au declarat recent oficialii companiei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *