Search
Marti 26 Mai 2020
  • :
  • :

Prim-ministrul României va participa la “Romanian Automotive Summit”

Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania – ACAROM, Camera de Comert si Industrie Romano-Germana – AHK Romania si Parteneriatul Auto Romania – PAR organizeaza in data de 17 octombrie 2017 prima editie a „Romanian Automotive Summit“.


Evenimentul va reuni reprezentantii industriei auto, autoritatilor centrale si locale, mediului academic, organizatiilor de business si asociatiilor profesionale.

In cadrul evenimentului – gazduit de Hotelul Caro din Bucuresti – se va lansa viziunea PAR privind dezvoltarea industriei auto – Automotive Industry Hub 2025. Aceasta viziune propune adoptarea de masuri concrete, impreuna cu autoritatile, pentru a asigura convergenta pe obiectivele de dezvoltare.

Impreuna cu cei peste 250 de participanti vor fi abordate principalele teme de interes comun pentru industria auto si autoritati, cum ar fi: productia, Industria 4.0, inginerie, cercetare, dezvoltare si inovare, educatia si resursele umane, integrarea in retelele de furnizori a industriei auto precum si infrastructura de transport. 

Pentru mai multe detalii, vizitati pagina de internet a conferintei: http://www.romanian-automotive-summit.ro/homero.html.

Contact

Ruxandra Dumitrescu – e-mail: dumitrescu.ruxandra@ahkrumaenien.ro 

Iulia Enache-Binder – e-mail: binder.iulia@ahkrumaenien.ro

Despre organizatori:

ACAROM este Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania fiind unicul reprezentant al industriei auto nationale, fondata in 1996, si reuneste peste 150 de companii din sectorul auto. Este reprezentantul Romaniei in ACEA – Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile.

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) este reprezentanta oficiala a economiei germane in Romania si cea mai mare Camera de Comert bilaterala din Romania, reunind peste 570 de membri. De 15 ani promovam activ relatiile economice dintre cele doua tari si sprijinim firmele germane din Romania, dar si firmele romanesti care doresc sa deruleze afaceri in Germania.

Parteneriatul Auto Romania (PAR): grup de lucru reprezentativ, informal, asociat ACAROM, format din cei mai mari investitori si angajatori din domeniul auto cu activitati de cercetare-dezvoltare si inovare, Membri PAR: Adient, Robert Bosch Romania, Continental Automotive Romania, Delphi Diesel Systems Romania, Draexlmaier, Ford Romania, Honeywell Romania, Infineon Technologies Romania, Pirelli Tyres Romania, Groupe Renault Romania, Schaeffler Romania, Star Transmission – Daimler Group, ACAROM si AHK Romania.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *