Search
Duminica 9 Iunie 2024
  • :
  • :

Primul partener român al IntLaw, Spania

Foto: http://eltelegraphweekend.com.au

Foto: http://eltelegraphweekend.com.au

Alexandru Lazăr este de astăzi noul partener al firmei de avocatură IntLaw Lawyers and Consultants, din Spania.

Acesta va avea sarcina de a coordona dezvoltarea departamentelor de Corporate Compliance şi pe cel al Relaţiilor cu Europa Centrală şi de Est.

“Parteneriatul dintre oamenii de afaceri din România şi cei din Spania a continuat să se consolideze în ultimii ani de zile, în ciuda crizei financiare, investiţiile făcute de mediul de business spaniol pe piaţa românească ajungând la un nivel aproape dublu în comparaţie cu pragul stabilit înaintea problemelor financiare internaţionale din anul 2008”, a declarant Alexandru Lazăr.

Unul dintre obiectivele principale pe termen scurt este realizarea de parteneriate strategice punctuale cu case de avocatură din România.

„Aceste parteneriate de tip best friends vor reprezenta paşi importanţi pentru realizarea unui obiectiv pe termen îndelung şi anume eventuala deschidere a unei filiale proprii IntLaw în România. Proiectul este unul pe termen lung şi se doreşte a fi unul sustenabil, profesionist şi inovator ce îşi propune o prezenţă permanentă pe piaţa românească”, a mai precizat acesta.

Alexandru George Lazăr este avocat și doctorand în domeniul instituțiilor microfinanciare, microcreditare și responsabilitate socială corporativă (RSC). Licenţiat Magna cum Laude în 13 domenii în Drept la Universitatea Granada din Spania, masterat Magna cum Laude în Drept Internaţional, Comerţ Exterior şi Relaţii internaţionale la ISDE Barcelona, Alexandru Lazăr se remarcă printr-un parcurs academic şi profesional de înalt nivel. Fost colaborator al unor case de avocatură de renume precum Baker & McKenzie sau Ramon y Cajal Abogados, este de asemenea autorul unor articole în reviste de specialitate din România (ex. Revista de Drept Comercial) şi din Spania (Revista Iuris, Arayadi Cuademos de la Catedra Garrigues, Mond Juridic ICAB etc.), dar şi co-autor al manualului de Drept Internaţional „International Joint Ventures”.

IntLaw este o firma de avocatură specializată în consultanţă în Business Law şi Drept Internaţional.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *