Search
Miercuri 13 Decembrie 2017
  • :
  • :

Salonul Calului, ediția 2014, va avea loc la sfârșitul lunii septembrie, lângă București

calAflat la cea de a treia ediție, Salonul Calului, eveniment anual dedicat tuturor activităților sportive, de divertisment și de business ecvestru din România, se va desfășura, ca în fiecare an, la sfârșitul lunii septembrie. Salonul calului de anul acesta își propune să reia dubla formula consacrată: un foarte bogat modul de entertainment, care lasă loc imaginației și spectaculozității în cele mai variate forme, precum si modulul de competiție internațională, dar are în premieră si câteva programe speciale: paradă a modei ecvestre sau meciuri de polo călare.

Salonul Calului va pregăti un complex program de spectacol ecvestru (parade acrobații, voltije, dresaj, dresaj sportiv pe muzică, cascadorii, demonstrații de ponei cu copii ș.a.), competiții de nivel internațional (probe sportive pentru toate categoriile de cai și călăreți, inclusiv pentru copii și amatori, probe de sărituri demonstrative și întreceri integrate în show-uri ecvestre), dar și un moment efervescent, o adevărată celebrare vizuală a spectacolului echitației – Seara Cailor.

Partea competițională va include un concurs devenit deja tradițional: Concursul internațional de sărituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului București, aflat la a patra ediție consecutivă. De asemenea, Salonul Calului va cuprinde în program și acțiuni dedicate publicului specializat (prezentări de cai, produse și echipamente ecvestre cu vânzare, echipamente sportive de performanță etc).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *