Search
Vineri 5 Iunie 2020
  • :
  • :

Siveco a câștigat un contract de furnizare de servicii IT pentru Comisia Europeană

sivecoSiveco România a câștigat un contract de furnizare de servicii IT pentru Comisia Europeană. În perioada 2013 – 2017, Siveco va continua să furnizeze servicii de dezvoltare software și mentenanță pentru portalul de cercetare al Uniunii Europene, Cordis.

Peste 34.000.000 de pagini accesate și peste 4.000.000 de documente descărcate anual – aceasta este dimensiunea portalului european Cordis (Serviciul de informare privind cercetarea și dezvoltarea), pentru care Siveco România va continua să asigure și în urmatorii 4 ani servicii de dezvoltare software și mentenanță.

Cordis este portalul cercetării europene, a cărui principală misiune este de a facilita participarea la activitățile de cercetare, în special în cadrul Programelor Cadru pentru cercetare, dezvoltare tehnologică și activități demonstrative finanțate de Uniunea Europeană. De asemenea, portalul urmărește îmbunătățirea exploatării rezultatelor cercetării, punând accent pe sectoarele vitale pentru competitivitatea europeană și promovarea cunoțtintelor dobândite, stimulând performanțele companiilor în domeniul inovării și facilitând recunoașterea publică a noilor tehnologii.

Expertiza și serviciile software furnizate de Siveco vizează dezvoltarea permanentă a aplicațiilor de baza ale portalului CORDIS, cu scopul de a oferi utilizatorilor săi o experiență în permanență îmbunătățita în termeni de navigare și timp necesar pentru identificarea informațiilor necesare, dar și pentru a le facilita acestora schimbul de experiență prin intermediul instrumentelor interactive de comunicare.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *