Search
Luni 20 Mai 2019
  • :
  • :

Smartree Romania are un nou Director Operațional

Smartree România, lider pe piața de externalizare a serviciilor de HR, cu afaceri anuale de peste 14 milioane de euro, o numește pe Anamaria Borza în funcția de Director Operațional, începând cu 1 iulie 2018. Anamaria a deținut timp de 6 ani funcția de Chief Technology Officer în cadrul Smartree, poziție care va fi preluată de Eduard Pînzariu.

Anamaria Borza are o experiență solidă în zona serviciilor de payroll, acumulată în cei peste 13 ani de activitate în domeniu. S-a alăturat echipei Smartree în 2009 și a ocupat succesiv pozițiile de Consultant Implementare, Manager Implementare și CTO – Chief Technology Officer. În calitate de CTO Smartree, a coordonat timp de 6 ani o echipă de aproape 30 de specialiști în implementare, suport și dezvoltare de  aplicații software, alături de care a derulat cu succes numeroase proiecte ce au venit în sprijinul clienților Smartree prin automatizarea și eficientizarea fluxurilor de HR. Anamaria Borza a preluat poziția de Director Operațional de la Raluca Dinică, care va părăsi compania după mai bine de 10 ani în cadrul Smartree, acceptând o nouă provocare în carieră.

“Îi mulțumim Ralucăi Dinică pentru toată dedicarea și efortul depuse în cadrul proiectelor Smartree. Contribuția ei a fost una semnificativă în toți acești ani și îi dorim mult succes în continuare. Activitatea departamentului Operațional reprezintă core business-ul Smartree, departamentul procesând lunar activitatea a peste 50.000 angajați din cele 200 de companii partenere Smartree. Anamaria Borza este cea mai indicată persoană să coordoneze activitatea acestui department și să-i ofere continuitate. A fost implicată de-a lungul timpului în majoritatea proiectelor Smartree, are o experiență considerabilă în îmbunătățirea prin tehnologie a proceselor HR și, în plus, poate veni cu o perspectivă nouă, interesantă din zona tehnică spre cea operațională”, a precizat Adrian Stanciu, CEO Smartree.

Smartree numește un nou Chief Technology Officer în persoana lui Eduard Pînzariu

De asemenea, Smartree anunță că poziția de CTO rămasă vacantă va fi preluată de Eduard Pînzariu, care anterior ocupa funcția de Program Director Smartree. În noua poziție, Eduard va fi responsabil cu execuția strategiei din zona de tehnologie, mai exact aceea de a asigura că suita de aplicații HCM dezvoltate intern de Smartree va continua să ramană principala opțiune a companiilor multinaționale și romanești în procesul lor de automatizare și digitalizare a fluxurilor de resurse umane. Eduard are o experiență vastă în zona de management strategic pentru produse și servicii software, dar și în managementul echipelor. El a fost implicat în toate etapele importante ale dezvoltării Smartree, cu precădere în evolutia componentei software a companiei, fiind unul dintre primii angajați Smartree.

“Am încredere că numirea în fruntea departamentelor Operațional și Tehnic a doi manageri experimentați, cu competențe transversale, așa cum sunt Anamaria și Eduard, poate asigura în continuare progresul și transformarea organizației într-un ritm dinamic, impregnat de inovatie”, a adăugat Adrian Stanciu, CEO Smartree.

Smartree, unul dintre cei mai importanti furnizori pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, ofera de 18 ani, solutii complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-o continua evolutie. În prezent, Smartree are peste 90 de angajaţi în sediul din Bucureşti, dar si in centrele regionale din Craiova, Pitesti si Timisoara.

Avand la baza platforme proprietare de solutii informatice integrate, de ultima generatie, Smartree ofera o gama completa de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, recrutare, munca temporara, pana la consultanta in domeniu, oferind posibilitatea organizatiilor de a se concentra pe activitatile care aduc plus valoare si le pot sustine cresterea.

Expertiza in cele mai bune practici din industrie dar si know how-ul celor 90 de specialisti in payroll, administrare de personal si recrutare au consolidat in permanenta portofoliul de clienti Smartree, format in majoritate din importante companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *