Search
Vineri 19 August 2022
  • :
  • :

Telekom Romania: Ce cuprinde abonamentul de 7 euro/lună, cu 50% reducere în primele 12 luni

Telekom Romania a lansat o campanie adresată atât clienților rezidențiali interesați de servicii de telefonie mobilă, cât și celor care doresc internet instant la priză, alternative pentru a viziona conținut online pe televizorul obișnuit sau servicii de televiziune cu HBO și HBO GO incluse.

Astfel, cei care vor alege să se porteze în rețeaua mobilă a operatorului telecom vor beneficia de facilitățile abonamentului Nelimitat M, bonus internet 4G nelimitat și minute plus SMS-uri naționale nelimitate, cu 50% reducere în primele 12 luni de contract, adică vor plăti doar 3,5 euro euro/lună, TVA inclus. La finalizarea celor 12 luni, prețul abonamentului va fi de 7 euro/lună, TVA inclus.

Cei pasionați de fotografie și tehnologie accesibilă pot acum alege, împreună cu abonamentul mobil Nelimitat M, noi mărci de telefoane intrate în portofoliul Telekom Romania, precum telefonul OPPO A53, la doar 6 euro/lună. De un preț avantajos, 5 euro/lună, se vor bucura și clienții care optează pentru telefoanele Redmi 9 sau Samsung Galaxy A02s. Prețul telefoanelor cuprinde TVA și se achită în rate lunare egale, pe o perioadă de 24 de luni.

În același timp, oferta comercială aduce o reducere de 50% pentru serviciul Smart WiFi în primele 3 luni, pentru care clienții vor plăti începând de la 17,5 lei/lună, TVA inclus. Serviciul Smart WiFi reprezintă alegerea a peste 8.000 de clienți noi în fiecare lună (numărul mediu lunar de noi abonați care au achiziționat serviciul Smart WiFi în perioada ianuarie – decembrie 2020).

În perioada pandemică românii petreceau, în medie, șapte ore pe zi în fața televizorului, potrivit măsurătorilor TV realizate de Kantar Media.

Serviciul Smart TV Stick este achiziționat de peste 10.000 de clienți noi în fiecare lună (numărul mediu lunar de noi abonați care au achiziționat serviciul în perioada iunie 2020 – mai 2021), care aleg să își transforme televizorul obișnuit într-unul smart. Pentru 7,5 lei în prima lună, oferta Smart TV Stick include acces la până la 74 de canale TV online relevante pentru români (știri, sport, muzică, filme), disponibile prin intermediul platformei Telekom TV și a dispozitivului Google Chromecast, care permite utilizatorilor să redea conținutul aplicațiilor de pe smartphone, direct pe ecranul televizorului.

Puterea și relevanța promisiunii Telekom sunt dovedite de numărul mare de clienți care optează pentru produsele și serviciile companiei. Numărul clienților noi care aleg în fiecare lună serviciul Smart WiFi sau serviciul Smart TV Stick, dar și faptul că avem cel mai mare ritm de creștere al abonaților de mobil încununează eforturile unei echipe care caută întotdeauna să inoveze, să cerceteze, pentru a aduce în această piață extrem de competitivă oferte cu beneficii reale, fără costuri ascunse, adaptate nevoilor actuale ale consumatorilor

Andreas Elnser, Director Executiv Comercial, Telekom Romania

Totodată, dispozitivul Google Chromecast preia conținutul canalelor TV incluse în oferta Smart TV Stick sau pe cel din aplicațiile compatibile cu telefonul, precum HBO GO, Spotify sau YouTube, și îl redă pe televizor, cu un singur click, prin funcția “cast”. Pentru a-l utiliza, clienții au nevoie de un televizor cu conexiune tip HDMI, internet prin fibră optică și un cont Google activ, necesar configurării inițiale a dispozitivului, plus conturi active pe aplicațiile de streaming preferate (ex: HBO GO, Telekom TV, Spotify). De asemenea, dispozitivul redă pe ecranul televizorului și fotografiile, clipurile video sau melodiile preferate de pe telefonul mobil.

Cei care preferă serviciile clasice de televiziune vor beneficia de o reducere promoțională de 50% în primele 6 luni de contract și de HBO și HBO GO incluse 12 luni.

Ofertele comerciale sunt disponibile în cazul contractelor încheiate pe o perioadă minimă de 24 de luni și sunt valabile până la data de 30 septembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Telekom Romania vine cu oferte speciale și în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor români, reafirmând garanția unor servicii nelimitate de comunicații.

Antreprenorii români care vor alege să se porteze în rețeaua Telekom până pe 30 septembrie 2021, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G și minute naționale nelimitate, cu 50% reducere promoțională la prețul abonamentului în primele 12 luni.