Search
Joi 16 Septembrie 2021
  • :
  • :

Vodafone România: Venituri din servicii stabile, de 191 milioane de euro în T2

Vodafone România a realizat, în trimestrul încheiat la 30 iunie 2021, venituri din servicii în valoare de 190,9 milioane de euro, iar acestea „continuă să fie stabile pe evoluția trimestrială”, a anunțat, într-un comunicat, operatorul telecom. Baza de clienți a companiei a atins valoarea de 11,2 milioane de clienți la 30 iunie 2021.

 

Vom continua să ne consolidăm poziția de lider în inovație și rețele excelente de comunicații electronice pentru a oferi tuturor clienților și partenerilor cea mai bună experiență de utilizare și servicii complet convergente. În același timp, ne vom concentra pe extinderea contribuției noastre la eforturile de digitalizare ale României. Beneficiile digitale pot fi exploatate în întregime doar prin intermediul accesului la infrastructura potrivită, alături de conexiuni rapide și fiabile. Reducerea decalajului digital va fi o prioritate importantă pentru noi și va trebui să lucrăm împreună pentru a ne asigura de faptul că toată lumea este conectată și că nimeni nu este lăsat în urmă

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România

Vodafone este un operator de servicii mobile și fixe și totodată furnizor de servicii IoT . Platforma de tehnologie M-Pesa a grupului permite, în Africa, unui număr de peste 50 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Compania operează rețele mobile și fixe în 21 de țări. La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 130 milioane de dispozitive IoT conectate.

Totodată, Vodafone ia măsuri pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu 50% până în 2025, până la net zero până în 2040, prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 și până în iulie 2021 în Europa, reutilizând, revânzând sau reciclând 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *