Search
Marti 10 Decembrie 2019
  • :
  • :

Zi dedicată înghețatei și cafelei la Expoziția GastroPan

Expoziţia GastroPan împlineşte anul acesta 10 ani şi, la această ediţie aniversară, va avea o zi dedicată noutăţilor din industria cafelei şi îngheţatei, precizează organizatorii într-un comunicat.

“Ediţia aniversară GastroPan îşi aşteaptă partenerii la Târgu Mureş, în perioada 19-22 aprilie 2018, cu un program dinamic şi plin de surprize, cu o durată extinsă la patru zile şi pe un spaţiu expoziţional extins la patru săli”, se menţionează în comunicat.

Ultima zi a expoziţiei, 22 aprilie, va fi dedicată noutăţilor din industria cafelei şi a îngheţatei, se menţionează în comunicat.

“Ziua de duminică va fi dedicată cafelei şi îngheţatei, vizitatorii având ocazia de a descoperi noutăţile pieţei, prin degustări şi demonstraţii de preparare şi servire. Aşadar, vizitatorii vor putea degusta în premieră sortimentele de îngheţată şi cafea, care vor marca sezonul în 2018, vor experimenta idei şi tehnologii inovatoare din domeniu, vor intra în contact cu cei mai importanţi furnizori de echipamente şi ingrediente dedicate şi se vor putea inspira din potenţialul îngheţatei şi a cafelei pentru impulsionarea afacerea”, se mai precizează în comunicat.

Cu ocazia ediţiei aniversare GastroPan, în fiecare zi va avea loc o tragere la sorţi la care vizitatorii vor putea câştiga premii surpriză de la organizatori şi de la furnizorii parteneri. Printre premii se numără reduceri sau la cursurile practice intensive organizate de PanGastRo şi Boro-Info alături de specialişti români şi străini premiaţi la nivel internaţional.

De asemenea, pe lângă asociaţiile de specialitate din ţară (ROMPAN, ANAMOB, ANBCT), la ediţia aniversară din acest an va fi prezent şi preşedintele Asociaţiei Centrale a Brutarilor din Germania, Michael Wippler. Acesta va fi însoţit de un specialist din partea Messe Munchen, care organizează cea mai mare expoziţie de profil din lume, IBA 2018, programată în toamna acestui an. Astfel, cei interesaţi de oportunităţile pe care le oferă specialiştii din Germania antreprenorilor locali, sunt invitaţi să participe la prezentarea susţinută în cadrul GastroPan 2018.

Cea de-a zecea ediţie a expoziţiei internaţionale GastroPan se va desfăşura în perioada 19-22 aprilie 2018 la Târgu Mureş şi, fiind o expoziţie tip B2B, dedicată specialiştilor din domeniile vizate, va aduce împreună sute de furnizori din întreaga lume şi zeci de mii de vizitatori – antreprenori, manageri, specialişti din domeniile vizate de expoziţie: brutărie, patiserie, morărit, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie, alimentaţie publică, cafea, gastronomie şi HoReCa.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *