Search
Marti 26 Mai 2020
  • :
  • :

Euroins are un indice de solvabilitate de 1,24

euroinsEuroins România are un indice de solvabilitate de 1,24, precizează compania într-un comunicat de presă. Precizarea vine după ce ASF a anunțat că intenționează să mărească indicele de solvabilitate de la nivelul actual de 1 la 1,3, pentru asigurătorii de pe segmentul polițelor RCA.

La începutul lunii iunie 2014, Euroins România a finalizat prima etapă a creșterii de capital anunțată pentru 2014, planificând o a doua mărire de capital de peste 50 de milioane de lei până la finalul anului în curs. Astfel, creșterea totală de capital va fi de peste 100 de milioane de lei (22,7 milioane euro) pentru întreg anul 2014.

‘Aceste măsuri și faptul că indicele de solvabilitate este deja la valoarea 1,24, foarte aproape de limita planificată de ASF, denotă faptul că Euroins România este într-o poziție solidă față de orice nouă reglementare a activității din domeniul asigurărilor în România, cu sprijinul și angajamentul Euroins Insurance Group de a dezvolta compania pe termen lung” se arată în comunicatul de presă.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *