Search
Duminica 19 August 2018
  • :
  • :

Adrian Tănase a fost numit Directorul General al BVB

Numirea dlui. Adrian Tanase in functia de Director General al Societatii Societatea BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A. (denumita in continuare „Societatea” sau „BVB”) informeaza ca, reunit in sedinta din data de 4.12.2017, Consiliul de administratie al Societatii (“Consiliul Bursei”) l-a numit pe Adrian Tanase in functia de Director General al BVB, pentru un mandat de patru (4) ani.


Numirea lui Adrian Tanase in functia de Director General intra in vigoare incepand cu data la care numirea este aprobata de catre ASF în conformitate cu prevederile Regulamentului 2/2006 privind pietele reglementate si sistemele alternative de tranzactionare, cu modificarile si completarile ulterioare si Regulamentului 14/2015 privind evaluarea si aprobarea membrilor structurii de conducere si a persoanelor care detin functii-cheie în cadrul entitatilor reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiara, cu modificarile si completarile ulterioare.

La data la care numirea lui Adrian Tanase, in calitate de Director General al Societatii, este aprobata de catre ASF, inceteaza mandatul de Director General interimar al lui Marius-Alin Barbu, acesta revenind la functia sa de Director General Adjunct.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *