Ambasada Statelor Unite Mexicane sărbătorește de Ziua Națională a Mexicului

Fiesta cu mariachi și preparate culinare autentice, o simfonie de gusturi și arome, de Ziua Națională a Mexicului. Taqueria EL Torito și Ambasada Statelor Unite Mexicane vă invită vineri, 15 septembrie, începând cu ora 19:00,  să petreceți cu taco mexican și tequila din partea casei.


Invitatul special al evenimentului este Excelența Sa Jose Arturo Trejo Nava, Ambasadorul Statelor Unite Mexicane în România.

Mexicanii știu că în viață este important să te bucuri și să trăiești intens fiecare moment.

Preparatele autentice vor fi realizate de talentatul bucătar Julio Cesar Rivera, originar din Mexic, care, până anul trecut, a pregătit preparate pentru o taquerie din Cancun. Acesta își va surprinde invitații cu două sesiuni de live cooking, prin care le va dezvălui invitaților câteva secrete din bucătăria mexicană.

Îmbracați în poncho și sombrero, membrii trupei Mariachi International Jalisco, veniți special din Mexic pentru acest eveniment, vor încânta invitații cu acorduri și ritmuri latino.

Taqueria El Torito, de pe Strada Apolodor nr. 3, este a doua locație a lanțului de restaurante El Torito și va fi inaugurată cu prilejul acestui eveniment. Este un restaurant mexican inconfundabil, cu linii si elemente de design în stil mexican. Decorul, ritmurile incitante ale muzicii mexicane și aroma devastatoare de mâncare mexicană, sunt impulsurile unei aventuri gastronomice de neuitat, care oferă o experiență unică.

Statele Unite ale Mexicului sunt situate în America de Nord și sunt mărginite de Statele Unite, la nord, și Belize și Guatemala, la sud. Este cea mai nordică țară din America Latină și cea mai populată țară vorbitoare de spaniolă din lume. 

Mexicul este o țară a contrastelor, unde se regăsesc locuri istorice cu temple și ruine arheologice deosebite, clădiri vechi, biserici și mănăstiri, parcuri și palate, monumente grandioase, precum și numeroase atracții contemporane: petreceri pe plajă, cluburi de dans, teatre, cladiri moderne, magazine.

Contact

Oana Ivan, co-founder PiArt Vision, tel. 0753.526.215, e-mail: oana.ivan@piartvision.com

Mădălina Barbărasă, co-founder PiArtVision, tel. 0755.778.405, e-mail: madalina.barbarasa@piartvision.com

Călin Hera, co-founder PiArt Vision, tel. 0729.729.586, e-mail: calin.hera@piartvision.com

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *