Search
Duminica 17 Iunie 2018
  • :
  • :

ASF încheie un protocol de colaborare cu AURSF

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi Asociaţia Utilizatorilor Români de Servicii Financiare (AURSF) au încheiat un protocol de colaborare în vederea promovării de proiecte și de programe educaționale, precum și de acțiuni cu scopuri educative.

Rolul încheierii acestui parteneriat este acela de a crește nivelul de educație financiară din România, de conștientizare și de informare a populației cu privire la serviciile financiare, dar şi de îmbunătăţire a gradului de incluziune financiară.

Conform prevederilor protocolului, specialiștii din ASF și AURSF se vor implica în desfășurarea de acțiuni de identificare a celor mai bune practici și soluții pentru protecția consumatorilor de servicii financiare non-bancare, precum și în identificarea modalităților de implementare pe plan local a celor mai bune practici ce reies din transpunerea reglementărilor europene.

Nu în ultimul rând, ASF și AURSF vor desfășura activități educaționale, de informare și/sau de conștientizare cu privire la soluționarea alternativă a litigiilor, un instrument dedicat consumatorilor de produse și servicii financiare non-bancare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *