Search
Vineri 18 Octombrie 2019
  • :
  • :

Boștină și Asociații a lansat cea de a IX-a ediție a programului Bursele Boștină

bostinaCasa de avocatură Boștină și Asociații a lansat “Bursele Boștină”, programul de CSR destinat studenților din anul III și anul IV de la Facultatea de Drept din cadrul Universității București și, respectiv, anul IV din cadrul Universității Babeș-Boylai din Cluj, care doresc să-și îndrepte atenția spre avocatura de business.

Valoarea unei burse este de 200 de euro lunar, pe perioada în care câștigătorul este angrenat în activitățile academice ale universității.

Programul “Bursele Boștină” a ajuns la a IX-a ediție și este organizat în parteneriat cu ELSA București și ELSA Cluj-Napoca, lanasarea oficială având loc la București în data de 15 octombrie 2014, în Sala Petre Antonescu, iar la Cluj-Napoca, joi, 16 Octombrie 2014, în Amfiteatrul Traian Pop.

Temele propuse la actuala ediție sunt:

ANUL III – “Garanțiile reale și privilegiile în Noul Cod civil.  Implicații practice din perspectiva relațiilor contractuale derulate între profesioniști”;

ANUL IV – “Anularea actelor frauduloase incheiate de debitor in dauna creditorilor din perspectiva Noului Cod civil, a Legii nr. 31/1990 a societatilor comerciale si a Legii nr. 85/2014 a procedurii insolventei.”

Termenul-limită de trimitere a lucrărilor este 16 noiembrie 2014, urmând ca susținerea referatelor și anunțarea câștigătorilor să se facă în ultima decadă a lunii noiembrie.

Condițiile de participare precum și datele tehnice de redactare a eseului și a prezentării Power-Point se găsesc pe site-ul www.bostinalawyers.eu (secțiunea Bursele Boștină), pe pagina de facebook, precum și pe blogul casei de avocatură Boștină și Asociații.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *