Search
Miercuri 16 Octombrie 2019
  • :
  • :

Caravana Gaudeamus revine la Cluj-Napoca

La mijlocul lunii mai, Caravana GAUDEAMUS, inițiată și derulată la nivel național de Radio România, ajunge în inima Transilvaniei. Între 18 și 22 aprilie, Piața Unirii găzduiește cea de a 19-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Cluj – Napoca, cel mai longeviv eveniment cu acest profil din Transilvania, care a devenit un real reper al vieții culturale din această zonă a țării de aproape două decenii.

Ediția din acest an, derulată într-un context aniversar de excepție – Centenar România, 90 de ani Radio România – este organizată de postul public de radiodifuziune (prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj) și Romexpo SA.

Preşedintele de onoare al ediţiei va fi prof. univ. dr. Aurel Codoban, cunoscut și îndrăgit scriitor clujean.

Surpriza acestei ediții vine de la Radio România Cluj: joi, 19 aprilie, Târgul Gaudeamus va găzdui întâlnirea dintre doi dintre cei mai importanți poeți români contemporani: Emil Brumaru și Ion Mureșan.

Programul de vizitare este următorul: miercuri – sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00 şi duminică între orele 10.00 şi 15.00; accesul este liber, atât pentru pasionaţi, cât şi pentru cei care vor intra doar din curiozitate.

Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 18 aprilie, la ora 12.00.

Comunicat conferinta de presa Gaudeamus Cluj 2018
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *