Search
Sambata 4 Iulie 2020
  • :
  • :

Christian Sabbagh, de la Kanal D, în echipa de comunicare a Poliției Române

O vedetă a celor de la Kanal D a lăsat televiziunea pentru a intra într-o instituţie extrem de importantă a statului român.

Christian Sabbagh a fost cedat cu greu de către cei de la Kanal D şi a intrat deja în echipa de comunicare a IGP. Chiar dacă încă nu a semnat vreun contract, prezentatorul de televiziune a participat deja, din postura de şef al comunicatorilor, la mai toate evenimentele organizate de poliție.

Mutarea lui Christian Sabbagh la Poliția Română este o chestiune de ordin tehnic care ține doar de semnarea unui contract. Jurnalistul participă la mai toate acțiunile organizate de Poliție, este ”vocea” IGP la emisiuni de radio și imaginea polițiștilor la emisiuni de televiziune. Ba chiar a avut și rolul de prezentator în cadrul unor manifestări organizate cu prilejul Zilei Poliției Române. Când va intra și oficial în echipa de comunicare a IGP, jurnalistul va fi suspendat din funcția de prezentator al principalului buletin de știri al Kanal D pe o perioadă nedeterminată.

”Da, lucrez la imaginea Poliției Române alături de ceilalți comunicatori, dar și alături de cei 50.000 de polițiști care, fiecare în parte, este imaginea Poliției Române. Pregătesc promo-uri, emisiuni de promovare a instituției, proiecte care necesită timp. Abia apoi voi putea vorbi de semnarea vreunui act între mine și IGP. E vorba de un calendar media pe care îl pregătesc pas cu pas”, a spus Christian Sabbagh.

Faptul că șefii IGP au bătut palma cu Kanal D o dovedește și prezența lui Christian Sabbagh la Academia de Poliție ”Al. I. Cuza”.

”Am discutat, printre altele, despre războiul mediatic, pentru că nu e suficient să duci cu infractorul un război al străzii, am vorbit despre cum se girează o situație de criză, despre faptul că nu întotdeauna tăcerea e un răspuns bun. Sunt plăcut impresionat de receptivitatea viitorilor polițisti”, a adăugat Sabbagh.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *