Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

Ediția a II-a a Galei Excelenței în Mediere

gala-excelentei-in-mediereMediatorii au fost premiați pentru activitatea lor în cadrul ediției a II-a a Galei Excelenței în Mediere, desfășurata joi, 15 mai, la Cluj-Napoca, în Complexul Univers T.

În cadrul evenimentului organizat de Medierenet.ro și Asociatia Mediere Medias, sub patronajul Consiliului Judetean Cluj, au fost acordate premii de excelență pentru activitatea mediatorilor, precum și premii onorifice pentru reprezentanții societății civile care sprijină promovarea și implementarea medierii în România.

La cea de-a doua ediție a Galei Excelenței în Mediere a fost lansat și primul Anuar al Mediatorilor din România, în care sunt publicate, în premieră, rezultatele primului sondaj oficial realizat de IRES cu privire la percepția românilor despre mediere.

Invitații speciali ai Galei Excelenței în Mediere au fost: Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj, Alina Gorghiu, deputat, Andrei Axente Irinel, vicepreședintele Curții de Apel Cluj, Alessandra Cagnazzo, mediator familial pe lângă Curtea de Apel de la Roma, Milano și Lecce.

Evenimentul a fost moderat de prof. Aurel Codoban și de Anca Lucia Stancu, manager Medierenet.ro.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *