Search
Duminica 16 Iunie 2019
  • :
  • :

GALA LADY LAWYER, Ediția a V-a, 22 noiembrie 2018

Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București (Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București), va găzdui joi, 22 noiembrie 2018, GALA LADY LAWYER, eveniment anual, ajuns la ediția a V-a.

Vor participa avocați din București și din marile orașe ale țării, directori juridici din companii, bănci și instituții publice, precum și reprezentanți ai asociațiilor patronale și profesionale.

 

Clinica Eliade și CEC Bank sunt partenerii Galei Lady Lawyer.

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul companiilor Aur’a Mineral Water, Beauty Fusion, Budureasca, Das Aesthetic Clinique, Nedelya, Premium Fruct și Romanian Folk Art Fashion. 

Editura Universul Juridic respectă, prețuiește și susține valorile. Gala Lady Lawyer celebrează doamnele avocat care au reușit să se impună de-a lungul timpului în această profesie, să evidențieze cariere de succes, dar și să reliefeze faptul că femeile sunt o adevărată forță în avocatură.

Gala Lady Lawyer va premia tenacitatea, pasiunea, viziunea, inovația, rigoarea profesională și capacitatea doamnelor avocat de a stabili parteneriate durabile în interesul firmelor, cabinetelor și a societăților în care activează.

În cadrul Galei Lady Lawyer, ediția a V-a, se va lansa revista Lady Lawyer, ediția noiembrie 2018.

Criteriile după care s-au realizat nominalizările

Experienţa în piaţă; Opiniile şi recomandările clienţilor şi ale confraţilor; Rezultatele înregistrate în 2018; Brandul societăţii; Stilul de leadership; Activitatea academică; Complexitatea dosarelor  în care au fost implicate persoanele nominalizate; Apariţia în presa de specialitate românească şi în directoarele internaţionale de profil.

Agenda

18:00 – 19:00: Primirea invitaților

19:00 – 19:15: Moment artistic

19:15 – 20:30: Ceremonia de premiere

20:30 – 21:30: Cocktail & Degustare de vinuri

Pentru detalii despre formularul de înregistrare, vă rugăm să ne contactați la adresa roxana.biga@universuljuridic.ro sau mircea.fica@universuljuridic.ro.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *