Search
Vineri 30 Iulie 2021
  • :
  • :

NNDKP asistă acționarii Medima Health în stabilirea unui parteneriat strategic cu fondul de private equity Morphosis Capital

NNDKP a acordat asistență juridică lanțului de clinici medicale Medima Health, specializat în imagistică și radiologie, în vânzarea pachetului majoritar de către renumitul profesor și specialist în radiologie Dr. Gheorghe Iana și experimentatul manager Vlad Ardeleanu către fondul de private equity, Morphosis Capital, și stabilirea unui parteneriat strategic.

Echipa NNDKP implicată în acest proiect a fost coordonată de Răzvan Vlad, Partener în cadrul practicii de Corporate/M&A, care l-a avut alături de el pe Vlad Anghel, Asociat (foto).

Tranzacția a presupus un efort intens și concentrat al echipei de avocați, având în vedere premisa fundamentală indicată de clienți, dar și de fondul Morphosis Capital, de a finaliza această tranzacție într-un timp record, în termeni comerciali rezonabili, precum și într-o manieră juridică echilibrată pentru ambele părți. În mod evident, acest lucru a fost o provocare, dar în același timp o experiență utilă și reușită pentru echipa noastră, iar, în acest context, trebuie menționat că deznodământul relativ rapid al acestei tranzacții nu ar fi fost posibil, fără colaborarea excelentă dintre clienții noștri și reprezentanții fondului de private equity,” a declarat Răzvan Vlad, Partener, practica de Corporate/M&A.

Prin acest parteneriat , Medima Health și Morphosis Capital au în vedere extinderea clinicilor din România, precum și dezvoltarea serviciilor de teleradiologie.

Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România de 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale. Cu birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara și Braşov, NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv in domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât antreprenori locali cât și companii internaționalei.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 și IFLR1000.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *