Search
Marti 26 Mai 2020
  • :
  • :

Noerr își extinde activitatea din Polonia

Firma de avocatura Noerr recruteaza de la DJBW o echipa formata din 11 avocati, dintre care trei parteneri si un of counsel, pentru biroul din Varsovia, incepand cu 1 ianuarie 2017.

DJBW este o casa de avocatura poloneza independenta, fondata de fostul managing partner al White & Case, Witold Daniłowicz şi un fost partener al aceleiasi firme, Witold Jurcewicz, impreuna cu Radoslaw Biedecki si Ludomir Biedecki.

DJBW este un brand recunoscut pe piata de servicii juridice din Polonia in domeniul tranzactiilor si consultantei corporate, asistand clienti locali si internationali din diferite sectoare de activitate.

Noerr este prezenta in Polonia din anii 1990 si şi-a construit o reputatie puternica de consultant regional in Europa Centrala si de Est, fiind implicata in unele dintre cele mai mari investitii din CEE si Polonia, din toate domeniile cheie ale avocaturii de business.

Printre clientii care se bazeaza sau s-au bazat in mod constant pe expertiza Noerr se numara Daimler, Deutsche Telekom şi Lone Star.

Witold Daniłowicz, care va fi Senior Office Partner al biroului Noerr din Varsovia, a declarat:

„Suntem incantati de faptul ca vom face parte din Noerr si ca impreuna vom construi o echipa puternica din punct de vedere strategic.

Cunostintele şi experienta noastra pe piata locala, combinate cu expertiza internationala Noerr vor gasi cele mai potrivite raspunsuri la provocarile şi oportunitatile oferite de piata poloneza.”

joerg-menzer_noerr_20160624_1321

Jörg Menzer, Regional Managing Partner al birourilor Noerr din Europa Centrala si de Est, Bratislava, Bucuresti, Budapesta, Praga şi Varsovia, a adaugat:

„Alaturarea acestei echipe remarcabile de avocati polonezi va imbunataţi potentialul deja existent in Polonia, care reprezinta una dintre cele mai importante piete din Europa Centrala si de Est.

Vom consolida punctele forte deja existente ale Noerr şi ne propunem sa extindem serviciile oferite bazei noastre de clienti internationali, si in acelasi timp, sa demonstram competitorilor nostri ambitiile noastre de dezvoltare. Sunt multe oportunitaţi de crestere in Polonia si ne propunem sa profitam de acestea intr-o masura cat mai mare.”

Radosław Biedecki, avocat ce-si desfasoara activitatea in corporate/M&A cu vasta experienta in imobiliare şi sectorul de servicii financiare, se va alatura ca partener si director al noului sediu Noerr din Varsovia.
Ludomir Biedecki, avocat ce-si desfasoara activitatea in capital markets si M&A, cu vasta experienta in tranzactii atat de debt cat si de equity, se va alatura, de asemenea, ca partener si co-head al practicii de Corporate M&A si Private Equity in Varsovia.

Witold Jurcewicz se va alatura ca of counsel si se va concentra pe dezvoltarea practicii de arbitraj in Varsovia. Noerr ofera consultanţa clientilor locali si internationali in toate domeniile cheie ale avocaturii de business din Polonia, inclusiv corporate M&A, banking & finance, piata de capital, investitii imobiliare, litigii şi arbitraj, dreptul muncii si are expertiza in sectoarele automotive, energie, media, telecom, IP si IT.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *