Search
Miercuri 24 Aprilie 2019
  • :
  • :

O companie aeriană prezentă în România face recrutări

Compania aeriană Ryanair caută personal pentru bazele sale aeriene din România, iar în următoarele săptămâni organizează mai multe campanii de recrutare în Timișoara, București, Cluj-Napoca și Iași.

 

 

 

 

 

Săptămâna viitoare vor fi organizate sesiuni de recutare în Iaşi şi Cluj-Napoca, urmând ca luna viitoare, prin Crewlink, partener de recrutare al companiei, să fie realizate campanii şi în Timişoara şi în Bucureşti.

Compania oferă un curs de formare complet, de aceea nu este necesară o experienţă anterioară în domeniu. După finalizarea cursului de formare, aplicanţii vor avea oportunitatea de a fi repartizaţi la una din bazele europene ale Ryanair.

Pachetul oferit mai cuprinde alocaţie plătită pe durata cursului de formare, uniformă gratuită în anul 1 şi alocaţie pentru uniformă în anul 2 şi o alocaţie pentru noii recruţi de 750 de euro.

După absolvirea cursului, se va încheia un contract de muncă garantat pentru doi ani, cu opţiunea ulterioară de contract permanent. Operatorul low-cost promite un salariu de bază competitiv, bonus de productivitate, ore în plus plătite, bonusuri din vânzări şi program stabil de 5 zile de lucru şi 3 zile libere. Câştigurile în primul an pot ajunge astfel la o sumă cuprinsă între 17.000 şi 23.000 de euro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *