Search
Vineri 19 Octombrie 2018
  • :
  • :

O nouă ediție Fiscalitate 24.7 va avea loc la Cluj-Napoca

Modificările Noului Cod Fiscal, cât și aspectele importante în practică vor fi discutate într-un format practic în cadrul conferinței Fiscalitate 24.7, care are loc în 15 Februarie 2018, în incinta The Office, Cluj Napoca.


Evenimentul de referință din domeniul contabilității oferă o zi plină de conținut premium susținut  de speakeri din cadrul celor mai mari companii de consultanță și experți financiari, factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante companii prezente pe piața românească.

Din numeroasele capitole necesare a fi adaptate, capitolul Fiscalitate a suferit numeroase schimbări, reflectate în special asupra plătii defalcate a TVA-ului. Latura practică a acestei conferințe, reprezentată de exemple și aplicații urmărește însușirea optimă a întregului bagaj de cunoștințe pentru o aplicare ulterioară cât mai corecta a conceptelor în situații reale.

Reprezentanții EY România confirmă prezența în cadrul Fiscalitate 24.7

Un prim speaker anuntat în cadrul evenimentului este Gabriel Sincu , Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistenţă fiscală al EY România şi coordonatorul birourilor regionale de asistență fiscală din Cluj-Napoca și Timișoara.

A dobândit experienţă de peste 19 ani prin proiecte ce privesc impozitul pe profit, taxarea internaţională (directă şi indirectă), preţuri de transfer, asistenţă fiscală în desfăşurarea fuziunilor şi divizărilor şi contabilitate.

Este membru al comitetului de consultanţi al Consiliului Investitorilor Străini din România, având responsabilitatea de a revizui proiectul reglementărilor fiscale emis de Ministerul Finanţelor Publice, înainte de a fi trimis spre aprobare Parlamentului.

Pe scurt, temele dezbătute în cadrul evenimentului Fiscalitate 24.7 vor face referire la: 

  • Noutăți și implicații practice referitoare la split TVA;
  • Modificări ale Codului Fiscal prin adoptarea OUG 79/2017;
  • Impozit pe profit;
  • Impozit pe venitul microîntreprinderilor;
  • TVA, accize, impozite și taxe locale;
  • Soluţii eficiente de restructurare și reorganizare a afacerii.

Ediția de la Cluj este utilă și practică datorită oportunității pe care o au participanții de a afla noutățile din domeniu și de a socializa. Conferința este interactivă și imbină informatiile teoretice cu debate-uri dinamice care ajută participanții să asimileze mai ușor informațiile. Vor fi dezbătute tendințele în fiscalitate la nivel internațional, modificările legislative din Codul Fiscal, Normele de Procedură Fiscală și noile reglementări contabile.

De la an la an, îmbunătăţim capacitatea specialistului în interpretarea corectă a normelor legale, îl ajutăm în găsirea celor mai favorabile soluţii pentru flexibilizarea muncii, în aplicarea corectă şi fără riscuri a Codului Fiscal şi a legislaţiei conexe.

Fiscalitate 24.7 are loc în 15 februarie 2018, în incinta The Office, Cluj-Napoca. 

Detalii despre conferință și modalitatea de înscriere găsiți pe site-ul oficial al evenimentului www.fiscalitate24.ro

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *