Search
Duminica 5 Iulie 2020
  • :
  • :

PeliFilip -prima firmă de avocatură din România care își lansează propria aplicație pentru smart devices

Francisc-Peli_1Smart devices-ul este un instrument modern, care furnizează informații importante cu privire la companie într-un mod rapid și compact, permițându-le utilizatorilor, în același timp,  să rămână conectați cu realitățile juridice din România care le-ar putea afecta afacerea.

„Smartphone-ul a devenit o extensie a omului modern, astfel încât ideea aplicației a venit ca răspuns firesc la realitatea curentă. Am creat această aplicație pentru clienții noștri, dar și pentru cei care au nevoie de specialiști cu o experiență intensă și îndelungată la cel mai înalt nivel al exercitării profesiei” – Francisc Peli (foto), Partener PeliFilip.

Interfața prietenoasă, dar și modul de afișare a informațiilor, transformă aceasta aplicație într-o sursă de informații rapidă atunci când utilizatorul caută un consilier juridic proactiv, cu un simț practic și de afaceri dezvoltat, care să înțeleagă pe deplin businessul și interesele clienților. De asemenea, utilizatorii pot accesa cu ușurință informații cu privire la componența echipei și a proiectelor PeliFilip.

Meniul este structurat în 5 secțiuni majore: OUR FIRM unde sunt prezentate valorile PeliFilip; PEOPLE unde este prezentată echipa; EXPERTISE unde sunt menționate toate proiectele importante; în secțiunea NEWS  pot fi vizualizate în cel mai scurt timp informații cu privire la tranzacțiile efectuate recent; în secțiunea PUBLICATION pot fi accesate cele mai noi informații legislative. Aplicația poate fi folosită pentru sistemele de operare Android și iOS și este disponibilă gratuit în Appstore și Google Play.
Specializați în proiecte complexe, avocații PeliFilip au o vastă experiență în diverse domenii, precum infrastructura și concesiuni, fuziuni și achiziții, energie, drept societar, proprietate imobiliară, concurență, finanțări și piețe de capital, precum și dreptul muncii.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *