Search
Marti 26 Ianuarie 2021
  • :
  • :

PeliPartners a asistat Skanska într-o tranzacție de 97 de milioane de euro

PeliPartners a asistat dezvoltatorul imobiliar suedez Skanska în vânzarea clădirilor 6.2 și 6.3 din cadrul complexului de birouri Campus 6 de lângă Politehnica București, către fondul imobiliar austriac S Immo AG, într-o tranzacție de 97 de milioane de euro. Campus 6.2 și 6.3 au o suprafață închiriabilă agregată de aproximativ 38.000 mp. Avocații PeliPartners au fost implicați în acest proiect din 2015, când Skanska a achiziționat terenul pe care se dezvoltă Campus 6. Echipa PeliPartners a fost condusă de Oana Bădărău și a inclus-o pe Mădălina Fildan Răileanu și Antonia Nica.

Am fost alături de Skanska în acest proiect de la achiziționarea de teren până la vânzare. Suntem bucuroși că am contribuit la acest proiect și ne continuăm colaborarea de 10 ani cu Skanska. Este întotdeauna un privilegiu. Această tranzacție este, de asemenea, o veste excelentă pentru piață – recuperându-se încet, dar constant, dintr-un an dificil” a menționat Oana Bădărău (foto), Partner and Head of Real Estate la PeliPartners.

Despre PeliPartners

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *