Search
Vineri 3 Iulie 2020
  • :
  • :

Raiffeisen Bank donează 2 milioane de lei pentru spitalele din România

Banii sunt destinati cumpararii de materiale de protectie si interventie pentru personalul medical implicat in tratarea pacientilor cu COVID19

Raiffeisen Bank a pus la dispozitia spitalelor din Romania un fond de 2 milioane de lei, pentru a ajuta personalul medical in lupta cu efectele pandemiei COVID-19. Fondul este destinat cumpararii de materiale de prima necesitate pentru protectie, sterilizare si interventie in cazuri care necesita asistenta de urgenta.

Pe langa fondul de 2 milioane de lei, compania a facut o donatie de peste 100.000 lei catre 15 camine de batrani din tara, bani care vor fi folositi pentru achizitionarea de materiale de protectie si dezinfectanti.

Traversam cu totii o perioada complicata, pe care o putem depasi mai usor daca dam dovada de solidaritate si, mai ales, daca ne unim eforturile – oameni simpli, companii, membrii societatii civile si autoritati. Este responsabilitatea noastra sa sustinem cu tot ce putem personalul medical si spitalele care, in aceste momente, au misiunea critica in lupta impotriva pandemiei COVID-19”,  a declarat Corina Vasile, Director de Comunicare Raiffeisen Bank.

 Despre Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2 milioane de clienți persoane fizice, 91.000 de IMM-uri și 5.750 de companii mari și medii. Peste 650.000 dintre clienții băncii folosesc aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. Banca are 4.800 de angajați și  aproximativ 800 de ATM-uri, 300 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și 22.000 de POS-uri.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *