Search
Miercuri 26 Februarie 2020
  • :
  • :

STRATEGIA ENERGETICĂ A ROMÂNIEI 2050

LM Events organizează Conferinţa ”STRATEGIA ENERGETICĂ A ROMÂNIEI 2050 – NOI REGLEMENTĂRI ÎN SECTORUL ENERGETIC”, în data de 12 mai 2016,  Amfiteatrul Albastru CCIR Business Center. 

Conferința cu tema STRATEGIA ENERGETICĂ A ROMÂNIEI 2050 – NOI REGLEMENTĂRI ÎN SECTORUL ENERGETIC își propune să prezinte soluții legislative care să determine dezvoltarea motorului economiei naționale, pornind de la obiectivele și principiile Strategiei Energetice a României 2016-2030, cu perspectiva anului 2050.
Evenimentul va crea un mediu deschis de discuții, reunind cei mai buni experți din domeniu.

Speakeri propuși:

Sesiunea I: 

Cosmin-Ștefan Marinescu , Consilier Prezidențial – Departamentul Politici Economice și Sociale

Victor Grigorescu, Ministrul Energiei (confirmat)

Radu Dudău, Consilier personal al Ministrului Energiei, coordonator al procesului de elaborare a Strategiei Energetice a României – 2016-2030, cu perspectiva anului 2050 (confirmat)

Nicolae Havrileț, Președinte , ANRE (confirmat)-“Energia electrică – perspective pentru 2050”

Răzvan Purdilă, Manager, Transelectrica SA (confirmat)

Octavian Bădescu, membru în Consiliul de Administrație a SC Electrocentrale București SA (confirmat) – “Buna guvernare în companiile de stat – o misiune posibilă? Opțiuni strategice și corporate entrepreneurship”

Silvia Vlăsceanu, Director Executiv, Federația Patronală a Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie
(confirmat)

Sesiunea a II-a: 

Vlad Pavlovschi, Director, Direcția Dezvoltare Afaceri, ROMGAZN ( confirmat)

Gelu Mărăcineanu, CEO, Compania Națională a Uraniului SA (confirmat) – ” Strategia de menținere si dezvoltare a capacităților de producție pentru obținerea materiei prime necesare fabricării combustibililor nucleari”

Anamaria Dumitrache, director Departament Juridic, Activități Reglementate, Conpet – “Securizarea infrastructurii critice de transport țiței. Necesitatea unor noi reglementări privind implementarea Strategiei Naționale de Securitate Energetice”

Cătălin Popescu, Manager de Proiect, HidroTarnița SA (confirmat)

Cătălina Dragomir, Asociația Română pentru Energie Eoliană (confirmat)

Pentru înregistrare vă rugăm să ne scrieți pe adresa: mihaela.odica@legalmagazin.ro – Mihaela Odică, Marketing Manager, Legal Magazin, sau să completați următorul formular înregistrare – Noi reglementări în energie

Click AICI pentru a afla mai multe detalii şi pentru a vedea prezentarea conferinţei.

Despre Legal Magazin

Bazele Legal Magazin & Legal Magazin Events au fost puse de o echipă cu experiență semnificativă în media și în piațarealizării de evenimente corporate. Scopul acestui proiect este acela de a oferi o platformă de promovare și informare pentru mediul de afaceri, pentru societățile de avocatură, dar și pentru celelalte profesii liberale din România.

• Proiectul nostru cuprinde publicația Legal Magazin, divizia specială de evenimente Legal Magazin Events și site-ul legalmagazin.ro. Conținutul actualizat și variat, cu accent pe avocatura de business, legislație și mediul corporate, dar și noua interfață dinamică, fac din legalmagazin.ro un portal unic în mass-media de profil.

• Începând cu luna aprilie a acestui an, revista Legal Magazin trece la un nou nivel de dezvoltare în încercarea de a fi mai aproape de prietenii și susținătorii săi. Vă informăm că alături de noi a venit un nou partener-asociat cu o casă de producție de televiziune, împreună cu care am demarat un nou proiect media, Legal Magazin Media Grup (LMMG), destinat să lărgească paleta de servicii oferite clienților noștri. Proiectul vizează creșterea frecvenței edițiilor revistei Legal Magazin de la cea trimestrială de până acum, la cea lunară, multiplicarea ofertei de promovare a clienților noștri prin realizarea unor emisiuni de televiziune și de radio, diversificarea ofertei noastre prin servicii de streaming video online și sporirea numărului de evenimente organizate de Legal Magazin Media Grup și a calității acestora.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *