Search
Duminica 5 Iulie 2020
  • :
  • :

200.000 de euro pentru „Idei din Țara lui Andrei”, în 2014

Idei-din-Tara-lui-Andrei_inÎn cadrul ediției din 2014 a competiției „Idei din Țara lui Andrei”, compania Petrom oferă finanțări în valoare totală de 200.000 euro pentru proiectele care rezolvă probleme de mediu, educație sau care contribuie la dezvoltarea comunităților din România.

Românii din toată țara sunt așteptați să înscrie ideile lor pe www.taraluiandrei.ro. În competițiaprin care Petrom încurajează inițiativele sustenabile se pot înscrie atât persoanele fizice, cât și organizațiile neguvernamentale, instituțiile publice și de învățământ din orice localitate din România.

În acest an, perioada de înscriere în competiție este 24 februarie – 16 aprilie. Votul public va avea loc între 22 aprilie și 15 mai și va conta în proporție de 40% în clasamentul final. Jurizarea va avea o pondere de 60%.

În cei 4ani de activitate, competiția a contribuit prin finanțări de peste 500.000 de euro la dezvoltarea comunităților din România. Aproximativ 1.000 de români și-au înscris în competiție ideile pentru dezvoltarea comunităților din România, iar 89 dintre acestea au devenit realitate cu finanțare din partea Petrom.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *