Search
Miercuri 16 Octombrie 2019
  • :
  • :

Bocancea Law Group extinde biroul din București

Ruslan BocanceaBocancea Law Group, singura firmă americană de avocatură prezentă pe piața din România, specializată în probleme complexe de emigrare în SUA, obținere de vize temporare și permanente atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, inclusiv reprezentare juridică în fața instanțelor guvernamentale de emigrare din SUA, anunță extinderea biroului deschis la București, pe fondul creșterii interesului românilor pentru emigrare, dar și pentru înființarea de afaceri în SUA.

Astfel, Bocancea Law Group a semnat recent un contract de închiriere pentru un spațiu de 180 metri pătrați la The Grand Offices în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde va fi noul său birou local.

“Dacă în urmă cu trei ani era suficient să vin la București o dată la 4-6 saptamani pentru a mă întâlni față în față cu clienții români, anul acesta am fost nevoit să extind biroul din România, intrucât a devenit tot mai important pentru clienții de aici să beneficieze de consiliere de specialitate pe probleme complexe de emigrare în SUA, inclusiv pentru obținerea de vize temporare sau permanente”, a declarat Ruslan Bocancea, Managing Partner al Bocancea Law Group.

Numai în ultimii trei ani, Bocancea Law Group a consiliat peste 1.000 de oameni de afaceri români care doreau să-și extindă business-urile în Statele Unite ale Americii, dar și companii interesate să-și trimită angajații la specializări, precum și persoane fizice care aveau nevoie de vize temporare sau permanente.

“Legile americane ce țin de obținerea vizelor temporare sau permanente sunt complexe în comparație cu legile oricărei alte țări și necesită în mare parte ajutorul unui specialist în domeniu. Peste 15.000 de avocați din SUA aleg să se specializeze pe această nișă. În acest domeniu nu este vorba doar despre obținerea unei vize, ci și despre capacitatea de a completa cu alte prevederi legale ce țin de condițiile de intrare și de ședere pe teritoriul american”, a mai spus Ruslan Bocancea.

Rezultatele din ultimii ani arată că tot mai mulți români reușesc să obțină vize pentru Statele Unite, fie vize de turist sau de muncă, fie chiar vize de investitor. Astfel, potrivit statisticilor oficiale, în 2013, un numar de 31.304 români au obținut vize temporare, cu o rată de refuz de 11,5%. În 2012, rata de refuz a fost de 17%, iar în 2011, de 22,4%. În ceea ce privește prezența românilor ca investitori în Statele Unite, dacă în 2009 numai 11 români reușiseră să obțină astfel de vize (E-2), în 2013, numărul acestora a fost de trei ori mai mare. Pentru viza de investitor E-2 este necesar, pe lângă o investiție minimă situată între 100.000 si 150.000 de dolari, și un plan bun de afaceri valabil pe 5 ani.

Important de menționat este și faptul că Ruslan Bocancea va lucra îndeaproape cu autoritățile guvernamentale române, pentru a crește șansele României de a intra în Programul Visa Waiver.

Despre Bocancea Law Group

Bocancea Law Group este o firmă americană de avocatură înființată în SUA în 2010 de către avocatul american de origine română, Ruslan Bocancea. Firma oferă consultanță juridică și servicii consulare pe probleme complexe de emigrare în SUA, atât companiilor, cât și persoanelor fizice.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *