Search
Vineri 5 Iunie 2020
  • :
  • :

CEC Bank, campanie pentru refinanţare

Foto: http://valleywestmortgage.com

Foto: http://valleywestmortgage.com

CEC Bank lansează o campanie promoţională la Creditele de refinanţare fără ipotecă imobiliară, în lei, oferind clienţilor posibilitatea de a-şi gestiona eficient creditele aflate în derulare la CEC Bank sau la alte instituţii financiare.

Principalele beneficii oferite în cadrul campaniei: dobânda fixă pe întreaga perioadă de creditare, eliminându-se astfel riscul valutar, 0% comision de analiza dosar și 0% comision de administrare credit.

Valoarea dobânzii fixe este de 10%*, în cazul în care clientul contractează creditul de refinanţare fără a solicita şi un credit prin card, respectiv de 9,50%**, în cazul în care clientul contractează creditul de refinanţare împreună cu un credit prin card. Campania este valabilă până la data de 20.10.2015.

*DAE 10,47%, calculată în ipoteza unui credit în valoare de 80.000 lei cu rambursare în 60 de luni, cu o dobândă de 10%, fixă pe întreaga durată de creditare şi comision de analiza dosar, precum şi comision de administrare credit 0. Rata lunară va fi de 1.700,70 lei, iar valoarea totală plătibila de 102.041,56 lei.

**DAE 9,92%, calculată în ipoteza unui credit în valoare de 80.000 lei cu rambursare în 60 de luni, cu o dobândă de 9,50%, fixă pe întreaga durată de creditare şi comision de analiza dosar, precum şi comision de administrare credit 0. Rata lunară va fi de 1.681,03 lei, iar valoarea totală plătibila de 100.861,28 lei.

Suma maximă ce poate fi accesată este de 80.000 lei, pe o perioadă de cel mult 60 de luni. În plus, clienţii beneficiază de asigurare de viaţă şi şomaj gratuită, ce acoperă riscurile de deces din boală său accident, invaliditate permanenta totală ca urmare a unei boli său accident precum şi şomajul involuntar.

“Prin lansarea unei campanii promoţionale la Creditele de refinanţare în lei, CEC Bank continuă politica de susţinere a creditării în moneda naţională şi îşi completează ofertă cu un produs accesibil şi atractiv, atât din punct de vedere al costurilor, cât şi al sumei maxime ce poate fi contractata”, a declarat domnul Radu Grațian Ghețea, Preşedinte Director General CEC Bank.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *