Search
Vineri 23 Septembrie 2022
  • :
  • :

CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații bifează încă un proiect de finanțare în domeniul start-up și tehnologie

Firma de avocatură CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații a asistat fondul de investiții Sparking Capital în proiectul prin care compania a coordonat finanțarea de tip oferită start-up-ului românesc Questo, platforma dezvoltată de antreprenori români care sprijină pasionații de călătorii și localnicii din întreaga lume să descopere orașe parcurgând trasee de tipul unor jocuri interactive numite ‘questuri’. În finanțarea coordonată de Sparking Capital a fost implicat și fondul Early Game Ventures, într-un proces menit să suțină extinderea platformei în mai multe orașe din lume.

Proiectul a fost coordonat de Sergiu Gîdei, partener fondator al CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații și Elena Șopotean, avocat.

”Faptul ca clienții noștri continuă să sprijine start-up-uri românești și în perioada uneia dintre cele mai mari crize economice din ultimele decenii, arată că business-urile sustenabile, inovative, cu potențial de creștere, sunt cele mai contribuie major la dezvoltarea ecosistemului de start-up-uri din România. Acest lucru este cu atât mai semnificativ cu cât vorbim de o investiție în domeniul tehnologiei în turism, o industrie puternic afectată în perioada pandemiei, cu posibile efecte negative pe termen lung. De asemenea, astfel de tranzacții sunt și un semnal extrem de important pentru investitorii locali și internaționali cu privire la oportunitățile pe care România le oferă în sfera tech start-ups, unde există încă mult loc pentru proiecte noi, în arii precum e-commerce, blockhain, inteligență artificială etc”, consideră Sergiu Gîdei (foto).

Echipa de tehnologie și start-up-uri a firmei include patru avocați dedicați și este coordonată de Krisztina Voicu și Sergiu Gîdei, doi dintre cei mai experimentați avocați din România în acest domeniu. Anul trecut și în prima jumătate a acestui an, avocații CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații au gestionat cu succes aproximativ 14 proiecte în zona de tehnologie și start-up-uri, evaluarea cumulată a acestor deal-uri fiind de peste 46 milioane euro.

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide.

Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.

Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *