Search
Miercuri 10 August 2022
  • :
  • :

CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații a consiliat Sparking Capital în finanțarea platformei ProductLead

Firma de avocatură CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații a consiliat Sparking Capital, investitorul principal care a coordonat finanțarea de 600.000 euro acordată start-up-ului românesc ProductLead, o platformă digitală integrată de creare de conținut de marketing.

Sergiu Gîdei și Elena Șopotean

Echipa CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații a fost formată din Sergiu Gîdei (partener și coordonatorul proiectului) și Elena Șopotean (asociat senior).

„Apreciem eforturile tuturor celor implicați și contribuția lor la finalizarea acestui proiect – un nou semnal al potențialului pieței de tehnologie din România. Încrederea echipei Sparking Capital ne motivează să susținem în continuare, cât mai eficient, ecosistemul local de start-up-uri și investitori”, a declarat Sergiu Gîdei.

Misiunea ProductLead este să faciliteze accesul la scară largă la crearea de conținut prin analiza de date, automatizare și integrare, compania având în plan și scalarea internațională, prin extinderea pe piețele din CEE și cele din țările nordice. În finanțare au mai fost implicate două fonduri internaționale, Eleven Ventures (Bulgaria) și Founders Bridge (Suedia).

Mulțumim CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații pentru tot sprijinul pe care ni l-au oferit, oricât de rapid am avut nevoie, în timpul celor patru luni de negociere. Ne bucurăm că i-am avut alături pe unii dintre cei mai specializați și mai experimentați avocați de pe piața start-up-urilor din tehnologie.

Vlad Panait, fondator al Sparking Capital

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide.

Compania de avocatură bpv Grigorescu Ștefănică a consiliat fondatorii Product Lead în obținerea acestei runde de finanțare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *