Search
Vineri 18 Octombrie 2019
  • :
  • :

Conscious Exclusive la H&M

În această primăvară, strălucirea ținutelor de la Hollywood își pune amprenta pe colecția Conscious Exclusive la H&M – o colecție cu ținute de seară, realizate din materiale sustenabile. Aceasta prezintă articole vestimentare și accesorii pentru bărbați și femei și face parte din demersul campaniei H&M Conscious, menit să ofere modă mai sustenabilă. Materialele sustenabile utilizate în colecție includ bumbacul ecologic, poliesterul reciclat, poliamida reciclată și Tencel. Colecția Conscious Exclusive va fi disponibilă din 4 aprilie 2013 în aproximativ 140 de magazine H&M din întreaga lume, precum și online. În România, colecția va fi disponibilă doar în magazinul H&M din Unirea Shopping Center.

„Îmi place această colecție pentru rafinamentul și stilul său pur, pentru că este realizată din materiale sustenabile. Pentru noi, cei de la H&M, este firesc să ne gândim la sustenabilitate și să facem din aceasta obiectivul activității noastre”, a spus Ann-Sofie Johansson, șefa Departamentului de design al H&M.

Hollywood-ul prinde viață odată cu lansarea colecției Conscious Exclusive, ce cuprinde ținute de seară, perfecte pentru a sărbători sosirea primăverii și a evenimentelor fastuoase. Bogată în detalii și cu un design elocvent, colecția abundă în rochii spectaculoase și croieli elegante pentru femei, iar la bărbați este abordat stilul rock and roll, plin de atitudine, perfect pentru a sărbători sosirea primăverii și a evenimentelor fastuoase.Mircea Agrigoroaie este administratorul site-ului de concursuri de fotografie PxlShot.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *