Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

Dana Demetrian numită în Comitetul Executiv al BCR, responsabilă pentru Retail și Private Banking

Dana-Demetrian_2Comisia de selecție din cadrul Băncii Comerciale Române (BCR) va recomanda Consiliului de Supraveghere al băncii numirea Danei Demetrian (foto) în calitate de membru al Comitetului Executiv al BCR, responsabil cu activitatea de Retail și Private Banking, în locul lui Martin Skopek, care a decis să se dedice unor proiecte personale. Numirea Danei Demetrian în Comitetul Executiv al BCR se află sub rezerva aprobării de către Banca Națională a României.

Până de curând Director al Rețelei Retail a BCR, Dana Demetrian deține o experiență profesională extinsă, de peste 10 ani, în poziții de conducere a operațiunilor de retail ale unor grupuri bancare de top din România. Dana Demetrian s-a alăturat BCR în 2012 și a contribuit decisiv la reorganizarea rețelei retail și la optimizarea proceselor, ulterior asigurând managementul performanței precum și dezvoltarea afacerilor în rețeaua retail de 550 unități, în care lucrează 3.000 angajați. Anterior, Dana Demetrian ocupase o serie de poziții de conducere în managementul produselor, servirii, precum și al administrării rețelei de unități în cadrul altui grup bancar de top din România.

Dana Demetrian a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnice din București; în plus, deține o diplomă de Master obținută la Academia de Studii Economice din București, precum și un MBA la Conservatoire National des Arts et Métiers – Paris.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *