Search
Marti 26 Mai 2020
  • :
  • :

Dentons alături de White Star Real Estate în achiziția complexului de birouri Liberty Technology Park din Cluj-Napoca

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură la nivel mondial, a oferit asistență juridică societății White Star Real Estate privind diverse aspecte juridice în legătură cu achiziția complexului de birouri Liberty Technology Park din Cluj-Napoca.

Prin această investiție, White Star Real Estate își concentrează atenția asupra pieței din Romania în calitate de operator al unui parc de birouri și dezvoltator al terenului adiacent. Societatea imobiliară a fost activă pe piața din Romania în calitate de property manager a unor diverse proiecte imobiliare precum halele de depozitare Logicor, clădirea de birouri Lakeview, complexul Charles de Gaulle Plaza și Victoria Center.

Perry V. Zizzi

Echipa Dentons a oferit asistență juridică complexă cu privire la procesul de due diligence și aspecte privind titlul de proprietate și asigurarea titlului de proprietate și finanțare.

Bogdan Papandopol

Tranzacția a fost coordonată în comun de către Partenerul Coordonator al Biroului Dentons din Romania Perry V. Zizzi și Bogdan Papandopol, Partener și Coordonator al Departamentului de Real Estate, sprijiniți de Doru Postelnicu, Avocat Senior.

Despre Dentons

Dentons este cea mai mare firmă de avocatură din lume, oferind servicii valoroase și de calitate clienților de pe întregul mapamond. Dentons este unul din liderii desemnați de Global Brand Acritas Elite Index, câștigător al BTI Client Service 30 Awards și recunoscut de importante publicații juridice și de afaceri pentru serviciile inovatoare furnizate clienților săi, inclusiv prin fondarea Nextlaw Labs și Nextlaw Global Referral Network.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *