Search
Miercuri 29 Noiembrie 2023
  • :
  • :

Dentons își întărește echipa din București prin cooptarea Oanei Vodă în poziția de coordonatoare a practicii de achiziții publice

Dentons continuă să-și consolideze echipa din București prin cooptarea Oanei Vodă în poziția de coordonatoare a practicii de achiziții publice. Cu o experiență profesională de peste 15 ani, Oana a gestionat implementarea unor proiecte complexe de achiziții publice, PPP și concesiuni în România și în Europa.

În calitate de expert în achiziții publice al Comisiei Europene, al Băncii Mondiale și al Băncii Europene de Investiții, Oana Vodă (foto) a dobândit o vastă experiență în asistarea companiilor de stat și private în legătură cu o gamă largă de aspecte juridice și strategice privind achizițiile publice durabile și inovatoare, achiziții comune transfrontaliere, pregătirea și implementarea proiectelor PPP și negocierea contractelor de concesiune.

Suntem bucuroși să îi urăm Oanei bun venit în echipa noastră”, a declarat Perry V. Zizzi, Partener Coordonator al biroului Dentons România. „Experiența ei impresionantă în proiecte complexe de achiziții publice va aduce un plus de valoare asistenței acordată clienților noștri locali dar și celor din alte state europene ce activează în sectoare cheie precum achiziții în domeniile apărării și securității, energie, managementul deșeurilor, industria auto, IT&C sau infrastructură. Cooptarea Oanei face parte din planul nostru de dezvoltare privind consolidarea poziției Dentons ca jucător de top pe piața de avocatură din România și din Europa Centrală și de Est.”

Oana Vodă a declarat: „Aștept cu nerăbdare să explorez oportunitățile care vin odată cu avantajul de a face parte din cea mai mare firmă de avocatură din lume și să lucrez împreună cu echipele locale și globale, asistând clienții în atingerea obiectivelor acestora de afaceri.”

Bursier Fulbright, Oana Vodă este expert certificat în Best Value Procurement (BVP), o metodologie dezvoltată de Arizona State University, metodologie utilizată pe scară largă pentru a crește rentabilitatea și eficacitatea achizițiilor de bunuri și servicii. Oana deține un Master în Afaceri Internaționale și Drept Comercial de la University of Illinois Chicago – John Marshall Law School și un certificat post-universitar în Achiziții de la Arizona State University.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *