Search
Marti 27 Iulie 2021
  • :
  • :

Legal 500 EMEA: 183 de avocați Dentons, lideri în domeniile lor

Ediția din acest an a Legal 500 EMEA (Europe, the Middle East and Africa, respectiv Europa, Orientul Mijlociu și Africa) a recunoscut 183 de avocați Dentons drept lideri în domeniile lor de practică.

Printre aceștia, 11 avocați ai biroului de la București au fost incluși în clasamentele Legal 500, după ce au primit în mod constant aprecieri din partea clienților lor pentru calitatea serviciilor. De asemenea, ediția din acest an a Chambers Europe 2021 a recunoscut 192 de avocați Dentons drept lideri în domeniile lor, 8 dintre câștigători făcând parte din biroul din București.

Perry Zizzi, Managing Partner Dentons București

Legal 500 EMEA a recunoscut activitatea excepțională a Dentons București în nouă domenii cheie de practică, care au fost incluse în clasamentele sale: Drept Financiar-Bancar; Drept Societar și Comercial, Fuziuni și Achiziții; Energie și Resurse Naturale; Drept Imobiliar și al Construcțiilor; Restructurare și Insolvență; Piețe de capital; Soluționarea Litigiilor; Concurență și Dreptul Muncii, se arată într-un comunicat publicat de societatea de avocatură.

Echipa Dentons de Drept Financiar-Bancar a urcat în Tier 1 ca practică de top în România, în timp ce activitatea echipei Piețe de Capital a obținut pentru prima dată recunoașterea Legal 500. În plus, avocații Dentons București au primit recunoașteri precum “Leading Individual,  “Next Generation Partner”,”Rising Star” și “Other Key Lawyers”.

“Numărul de avocați și de practici din biroul nostru recunoscute în clasamentele Legal 500 sunt în creștere de la an la an. Și este cu adevărat remarcabil ca domeniul Piețe de Capital intră pentru prima dată în clasament”, a declarat Perry Zizzi, Managing Partner al Dentons în România.

Ghidul Legal 500 EMEA acoperă peste 80 de țări și peste 2.700 de firme de avocatură. Ghidul analizează activitatea firmelor de avocatură și evidențiază echipele care oferă cele mai avansate și inovatoare sfaturi pentru consultanța corporativă. Cercetarea se bazează pe feedback-ul de la clienți, observațiile firmelor de avocatură și interviurile cu avocați din conducerea cabinetelor de practică privată.

Ghidul Chambers Europe 2021: șapte domenii de practică ale Dentons au fost recunoscute

Avocații Dentons din biroul din  București au primit, de asemenea, recunoașteri importante din partea ghidului Chambers în ediția din acest an. Chambers Global 2021 a plasat Dentons în trei domenii de practică: Drept Financiar-Bancar, Drept Societar/Fuziuni și Achiziții și  Capacități Internaționale & Transfrontaliere, în timp ce în ghidul Chambers Europe 2021 au fost recunoscute șapte domenii de practică și 8 avocați au primit recunoaștere pentru expertiza lor în Drept Financiar-Bancar, Drept Imobiliar, Piețe de capital, Energie și Proiecte și Soluționarea Litigiilor.

Ghidul Chambers Europe identifică avocații și firmele de avocatură de top din 52 de jurisdicții din Europa și întocmește un clasament pe baza cercetărilor aprofundate și a feedback-ului din partea clienților și a colegilor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *