Search
Joi 16 Septembrie 2021
  • :
  • :

Dentons oferă asistență juridică companiei STA Travel în contextul procedurilor de insolvență

Firma de avocatură Dentons București oferă consiliere juridică companiei STA Travel – cea mai mare companie de turism din lume pentru studenți și tineri, în vederea completării procedurilor de insolvență ale operațiunilor sale locale.

Cu toate că este vorba despre o companie fondată în anul 1979, filiala STA Travel Elveția s-a văzut nevoită să depună cererea de insolvență în luna august a acestui an, invocând incertitudinea legată de comportamentul consumatorilor, restricțiile suplimentare și măsurile de carantinare aplicate în contextul pandemiei. Compania de turism aparține grupului Diethelm Keller Holdings cu sediul în Elveția.

În România, STA Travel are două birouri care oferă exclusiv servicii de suport grupului. Echipa Dentons care consiliază STA Travel este alcătuită din Perry Zizzi (Managing Partner) și Doru Postelnicu (Counsel).

„Actuala pandemie pune o presiune accentuată pe companiile de toate dimensiunile și vom vedea în continuare afaceri care vor întâmpina dificultăți. Avocații Dentons au o experiență vastă în identificarea celor mai bune soluții în situații de criză și protejarea părților co-interesate chiar și în cazul unui faliment”, a declarat Doru Postelnicu (foto), Counsel, Dentons București.

 Despre Dentons

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îmbină talentul și experiența cu provocările și oportunitățile globale din peste 75 de țări. Soluțiile juridice și de afaceri pe care Dentons le oferă, au la bază conexiunea profundă cu comunitățile locale și o abordare recunoscută și premiată pentru serviciile oferite clienților inclusiv Nextlaw, platformă Dentons ce oferă servicii de consultanță strategică și inovare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *